Iedere werkdag in september de PostcodeStraatprijs

De Postcode Straatprijs is misschien wel de bekendste prijs van de Postcode Loterij en wordt het gehele jaar door iedere week ergens in Nederland uitgereikt door onze ambassadeur Gaston Starreveld. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot* uit. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.

PostcodeStraatprijs van woensdag 16 september: 3863HK in Nijkerk

  • De winnende postcode is 3863HK in Nijkerk
  • In deze postcode spelen 4 deelnemers mee
  • De winnaars spelen mee met in totaal 5 loten
  • De BMW is door 3863HK006 gewonnen
  • In totaal winnen de deelnemers € 125.000,-
  • Elk lot inclusief Verdubbelaar is goed voor € 25.000,-
  • De dagelijkse Straatprijs van woensdag 16 september komt uit de trekking van augustus

* Vanaf 14 september reiken we 4 weken lang, elke werkdag, de Straatprijs uit. Wint u de Straatprijs? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met StraatprijsVerdubbelaar. 


Inwoners Nijkerk winnen 125.000 euro bij de Postcode Loterij

Een grote verrassing voor de Dagpauwoog in Nijkerk. Hier is namelijk de Straatprijs van de Postcode Loterij gevallen. Deelnemers met de postcode 3863 HK winnen samen 125.000 euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de vier gelukkige winnaars gisteren met de bekende gouden envelop.  
 
Van de deelnemers in Nijkerk wint één deelnemer 50.000 euro. De andere drie deelnemers winnen ieder 25.000 euro. Een van hen wint daarnaast ook de BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
Liane wint 25.000 euro en is blij verrast: ‘Het geld komt heel erg van pas en krijgt een mooie bestemming. Ik heb twee kinderen van 16 en 18 jaar. Die mogen ook wat moois kopen.'

Iedere werkdag de Straatprijs

In september winnen extra veel deelnemers de Straatprijs van de Postcode Loterij. Gaston verrast namelijk niet één keer, maar vijf keer per week een straat met de prijs. Winnaars ontvangen 25.000 euro per lot als zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen, anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'

Liane uit Nijkerk ontvangt de Postcode Loterij-cheque uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij. Fotocredits: Kamiel Koudijs Fotografie.
Liane uit Nijkerk ontvangt de Postcode Loterij-cheque uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij. Fotocredits: Kamiel Koudijs Fotografie.

Meer PostcodeStraatprijzen