Iedere werkdag in september de PostcodeStraatprijs

De Postcode Straatprijs is misschien wel de bekendste prijs van de Postcode Loterij en wordt het gehele jaar door iedere week ergens in Nederland uitgereikt door onze ambassadeur Gaston Starreveld. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot* uit. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.

PostcodeStraatprijs van vrijdag 18 september: 5025TR in Tilburg

  • De winnende postcode is 5581BR in Waalre
  • In deze postcode spelen 2 deelnemers mee
  • De winnaars spelen mee met in totaal 4 loten
  • De BMW is door 5025TR005 gewonnen
  • In totaal winnen de deelnemers € 100.000,-
  • Elk lot inclusief Verdubbelaar is goed voor € 25.000,-
  • De dagelijkse Straatprijs van vrijdag 18 september komt uit de trekking van augustus

* Vanaf 14 september reiken we 4 weken lang, elke werkdag, de Straatprijs uit. Wint u de Straatprijs? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met StraatprijsVerdubbelaar. 


Inwoners Tilburg winnen 100.000 euro bij de Postcode Loterij

Een grote verrassing voor de Van Lennepstraat in Tilburg. Hier is namelijk de Straatprijs van de Postcode Loterij gevallen. Deelnemers met de postcode 5025 TR winnen samen 100.000 euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de twee gelukkige winnaars afgelopen vrijdag met de bekende gouden envelop.
 
Een van de deelnemers in Tilburg is Peter (62) en hij wint 75.000 euro. De andere deelnemer wint 25.000 euro. Peter wint naast het geldbedrag ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
 
Peters zoon en diens vriendin nemen de prijs voor Peter in ontvangst. Peter laat vanuit zijn vakantieadres in Spanje weten blij verrast te zijn: "Het geld wil ik reserveren voor mijn oude dag. Ik heb een eigen bedrijf en met de huidige crisis is het stevig aanpoten. Daardoor heb ik niets weggezet voor mijn pensioen, dus dit bedrag komt heel goed uit."

Peter uit Tilburg wint 75.000 euro en een BMW in de Postcode Straatprijs. Zijn zoon en diens vriendin nemen de cheque en autosleutels in ontvangst uit handen van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Fotocredits: Roy Beusker
Peter uit Tilburg wint 75.000 euro en een BMW in de Postcode Straatprijs. Zijn zoon en diens vriendin nemen de cheque en autosleutels in ontvangst uit handen van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Fotocredits: Roy Beusker

Iedere werkdag de Straatprijs

In september winnen extra veel deelnemers de Straatprijs van de Postcode Loterij. Gaston verrast namelijk niet één keer, maar vijf keer per week een straat met de prijs. Winnaars ontvangen 25.000 euro per lot als zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen, anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'

Meer PostcodeStraatprijzen