Iedere werkdag in september de PostcodeStraatprijs

De Postcode Straatprijs is misschien wel de bekendste prijs van de Postcode Loterij en wordt het gehele jaar door iedere week ergens in Nederland uitgereikt door onze ambassadeur Gaston Starreveld. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot* uit. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.

PostcodeStraatprijs van donderdag 24 september: 6522BM in Nijmegen

  • De winnende postcode is 6522BM in Nijmegen
  • In deze postcode spelen 5 deelnemers mee
  • De winnaars spelen mee met in totaal 6 loten
  • De BMW is door 6522BM030 gewonnen
  • In totaal winnen de deelnemers € 112.500,-
  • Elk lot inclusief Verdubbelaar is goed voor € 25.000,-
  • De dagelijkse Straatprijs van donderdag 24 september komt uit de trekking van augustus

* Vanaf 14 september reiken we 4 weken lang, elke werkdag, de Straatprijs uit. Wint u de Straatprijs? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met StraatprijsVerdubbelaar. 


Inwoners Nijmegen winnen 112.500 euro bij de Postcode Loterij

Een grote verrassing voor de Berg en Dalseweg in Nijmegen. Hier is namelijk de Straatprijs van de Postcode Loterij gevallen. Deelnemers met de postcode 6522 BM winnen samen 112.500 euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de vijf gelukkige winnaars gisteren met de bekende gouden envelop.

Van de deelnemers op de Berg en Dalseweg in Nijmegen winnen vier huishoudens 25.000 euro en één deelnemer wint 12.500 euro. John is een van de winnaars en wint naast de 25.000 euro ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
 
John is blij verrast: "Ik had de wens om een nieuwe iPhone te kopen, die is helemaal versleten. Dus dat kan ik nu mooi doen!"
 
Het geluk is aan de zijde van John en zijn familie, want ook zijn zoon wint 25.000 euro. Hij was zelf niet in staat om de prijs in ontvangst te nemen vanwege een vakantie in Peru. Daarom nam Johns andere zoon de cheque in ontvangst.  

Winnaars uit Nijmegen ontvangen de Postcode Loterij-cheque uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie
Winnaars uit Nijmegen ontvangen de Postcode Loterij-cheque uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Iedere werkdag de Straatprijs

In september winnen extra veel deelnemers de Straatprijs van de Postcode Loterij. Gaston verrast namelijk niet één keer, maar vijf keer per week een straat met de prijs. Winnaars ontvangen 25.000 euro per lot als zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen, anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'

Meer PostcodeStraatprijzen


Prijzen onder voorbehoud van typefouten en incasso.