Iedere werkdag in september de PostcodeStraatprijs

De Postcode Straatprijs is misschien wel de bekendste prijs van de Postcode Loterij en wordt het gehele jaar door iedere week ergens in Nederland uitgereikt door onze ambassadeur Gaston Starreveld. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot* uit. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.

PostcodeStraatprijs van woensdag 30 september: 8494PM in Nes

  • De winnende postcode is 8494PM in Nes
  • In deze postcode spelen 10 deelnemers mee
  • De winnaars spelen mee met in totaal 11 loten
  • De BMW is door 8494PM088 gewonnen
  • In totaal winnen de deelnemers € 275.000,-
  • Elk lot inclusief Verdubbelaar is goed voor € 25.000,-
  • De dagelijkse Straatprijs van woensdag 30 september komt uit de trekking van augustus

* Vanaf 14 september reiken we 4 weken lang, elke werkdag, de Straatprijs uit. Wint u de Straatprijs? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met StraatprijsVerdubbelaar. 


Inwoners Nes winnen 275.000 euro bij de Postcode Loterij

Een grote verrassing voor De Reak in Nes. Hier is namelijk de Straatprijs van de Postcode Loterij gevallen. Deelnemers met de postcode 8494 PM winnen samen 275.000 euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de tien gelukkige winnaars vorige week met de bekende gouden envelop.
 
De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 huishouden)
- 25.000 euro (9 huishoudens)
Een van de winnaars van 25.000 euro wint daarnaast ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
 
Een andere winnaar van 25.000 euro is Harry (75). Hij is blij verrast met de prijs: "Ons dak is aan reparatie toe. Ook hebben we plannen om een nieuwe steiger achter ons huis aan te leggen. Dit geld komt dus als geroepen!"

Winnaars uit Nes ontvangen de Postcode Loterij-cheque uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie
Winnaars uit Nes ontvangen de Postcode Loterij-cheque uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Iedere werkdag de Straatprijs

In september winnen extra veel deelnemers de Straatprijs van de Postcode Loterij. Gaston verrast namelijk niet één keer, maar vijf keer per week een straat met de prijs. Winnaars ontvangen 25.000 euro per lot als zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen, anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'

Meer PostcodeStraatprijzen


Prijzen onder voorbehoud van typefouten en incasso.