Iedere werkdag in september de PostcodeStraatprijs

De Postcode Straatprijs is misschien wel de bekendste prijs van de Postcode Loterij en wordt het gehele jaar door iedere week ergens in Nederland uitgereikt door onze ambassadeur Gaston Starreveld. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot* uit. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.

PostcodeStraatprijs van woensdag 7 oktober: 1616PA in Hoogkarspel

  • De winnende postcode is 1616PA in Hoogkarspel
  • In deze postcode spelen 4 deelnemers mee
  • De winnaars spelen mee met in totaal 4 loten
  • De BMW is door 1616PA032 gewonnen
  • In totaal winnen de deelnemers € 100.000,-
  • Elk lot inclusief Verdubbelaar is goed voor € 25.000,-
  • De dagelijkse Straatprijs van woensdag 7 oktober komt uit de trekking van augustus

* Vanaf 14 september reiken we 4 weken lang, elke werkdag, de Straatprijs uit. Wint u de Straatprijs? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met StraatprijsVerdubbelaar. 


Inwoners Hoogkarspel winnen 100.000 in de Postcode Loterij

Een grote verrassing voor de Noordervoert in Hoogkarspel. Hier is namelijk de Straatprijs van de Postcode Loterij gevallen. Deelnemers met de postcode 1616 PA winnen samen 100.000 euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de vier gelukkige winnaars vorige week met de bekende gouden envelop.
 
Alle vier de deelnemers in Hoogkarspel winnen 25.000 euro. Een van de winnaars wint daarnaast een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
 
Jaap is een van de winnaars en is blij verrast: "Van het geld willen we graag onze zoon opzoeken. Die woont al 28 jaar in Canada. We hebben hem drie jaar geleden voor het laatst gezien."

Winnaars uit Hoogkarspel ontvangen de Postcode Loterij-cheque uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij. Fotocredits: Kamiel Koudijs Fotografie
Winnaars uit Hoogkarspel ontvangen de Postcode Loterij-cheque uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij. Fotocredits: Kamiel Koudijs Fotografie

Iedere werkdag de Straatprijs

In september winnen extra veel deelnemers de Straatprijs van de Postcode Loterij. Gaston verrast namelijk niet één keer, maar vijf keer per week een straat met de prijs. Winnaars ontvangen 25.000 euro per lot als zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen, anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'

Meer PostcodeStraatprijzen


Prijzen onder voorbehoud van typefouten en incasso.