PostcodeStraatprijs van maandag 8 september: 5916 KA in Venlo

  • De winnende postcode is 5916 KA in Venlo
  • In deze postcode spelen 7 deelnemers mee
  • De winnaars spelen mee met in totaal 8 loten
  • De BMW is door 5916KA011 gewonnen
  • In totaal winnen de deelnemers €187.500,-
  • Elk lot inclusief Verdubbelaar is goed voor € 25.000,-
  • De Straatprijs van maandag 8 september komt uit de wekelijkse trekking van september

Inwoners Venlo winnen 187.500 euro bij de Postcode Loterij

Een grote verrassing voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij uit de straat Op de Grensberg in Venlo. Hier is namelijk de Straatprijs van de Postcode Loterij gevallen. Deelnemers met de postcode 5916 KA winnen samen 187.500 euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars zaterdag thuis met de bekende gouden envelop.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (5 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)
Onder alle winnaars van de Straatprijs wordt ook een BMW verloot.

Ellie, winnares van 25.000 euro en de BMW, is blij verrast: "Vanwege de crisis hadden we ons lot opgezegd, maar drie maanden geleden zijn we toch weer lid geworden. Dat we nu winnen, is echt fantastisch."

Een van de zeven winnaars woonde tot twaalf jaar geleden in de straat Op de Grensberg. Hij woont nu in Belfeld, maar speelt nog wel mee op postcode 5916 KA met een lot.

Ellie en haar man uit Venlo ontvangen de Postcode Loterij-cheque en de sleutels van de BMW uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij.
Ellie en haar man uit Venlo ontvangen de Postcode Loterij-cheque en de sleutels van de BMW uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij.

Iedere werkdag de Straatprijs

In september winnen extra veel deelnemers de Straatprijs van de Postcode Loterij. Gaston is namelijk niet één keer, maar vijf keer per week te zien als hij de Straatprijs uitreikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen, anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot.

Meer PostcodeStraatprijzen