Iedere werkdag in september de PostcodeStraatprijs

De Postcode Straatprijs is misschien wel de bekendste prijs van de Postcode Loterij en wordt het gehele jaar door iedere week ergens in Nederland uitgereikt door onze ambassadeur Gaston Starreveld. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot* uit. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.

PostcodeStraatprijs van vrijdag 9 oktober: 9536PC in Ees

  • De winnende postcode is 9536PC in Ees
  • In deze postcode spelen 3 deelnemers mee
  • De winnaars spelen mee met in totaal 5 loten
  • De BMW is door 9536PC003 gewonnen
  • In totaal winnen de deelnemers € 112.500,-
  • Elk lot inclusief Verdubbelaar is goed voor € 25.000,-
  • De dagelijkse Straatprijs van vrijdag 9 oktober komt uit de trekking van augustus

* Vanaf 14 september reiken we 4 weken lang, elke werkdag, de Straatprijs uit. Wint u de Straatprijs? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met StraatprijsVerdubbelaar. 


Inwoners Ees winnen 112.500 in de Postcode Loterij

Een grote verrassing voor de Dorpsstraat inEes. Hier is namelijk de Straatprijs van de Postcode Loterij gevallen. Deelnemers met de postcode 9536 PC winnen samen 112.500 euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de drie gelukkige winnaars vorige week met de bekende gouden envelop.
 
Van de deelnemers op de Dorpsstraat in Ees wint één huishouden 62.500 euro en twee huishoudens 25.000 euro. De winnaar van 62.500 euro wint daarnaast een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
 
John en zijn vrouw winnen 25.000 euro en zijn blij verrast: "Van het geld willen we graag een reis maken naar Canada. We zagen het land op televisie toen de Olympische Spelen daar werden gehouden. We dachten toen: ‘dat willen we wel eens zien.' Het lijkt ons daar prachtig."
Winnaars uit Ees ontvangen de Postcode Loterij-cheque uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij. Fotocredits: Kamiel Koudijs Fotografie
Winnaars uit Ees ontvangen de Postcode Loterij-cheque uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij. Fotocredits: Kamiel Koudijs Fotografie

Iedere werkdag de Straatprijs

In september winnen extra veel deelnemers de Straatprijs van de Postcode Loterij. Gaston verrast namelijk niet één keer, maar vijf keer per week een straat met de prijs. Winnaars ontvangen 25.000 euro per lot als zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen, anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'

Meer PostcodeStraatprijzen


Prijzen onder voorbehoud van typefouten en incasso.