Ruim 4.000 inwoners Vianen op wijkfeest Postcode Loterij

Wijkwinnaars winnen 2.100 euro per lot dankzij JackpotKanjer

Groot wijkfeest in Vianen op 7 oktober 2011 (Foto: Roy Beusker Fotografie)
Groot wijkfeest in Vianen op 7 oktober 2011 (Foto: Roy Beusker Fotografie)
Amsterdam, 7 oktober 2011 – Op 30 september viel de JackpotKanjer van 15 miljoen euro in Vianen. Vrijdagavond 7 oktober vierden zo’n 4.000 inwoners van Vianen dit op het wijkfeest dat de Postcode Loterij organiseerde op het parkeerterrein voor sportcentrum Helsdingen in Vianen. Wolter Kroes, Jan Smit en Gerard Joling zongen de wijkbewoners toe. Tevens werd bekendgemaakt hoeveel de deelnemers in de winnende wijk per lot winnen.

De inwoners van Vianen vallen in de prijzen dankzij de JackpotKanjer van 15 miljoen euro. Deelnemers met de volledig winnende postcode 4133 JA verdelen met elkaar de grootste prijs van 10 miljoen euro. In totaal winnen 14 deelnemers deze hoofdprijs. Zij ontvangen geldbedragen van 434.783 euro tot 1.304.378 euro.

De hele wijk wint mee

Overige deelnemers waarvan de postcode begint met 4133 verdelen met elkaar 5 miljoen euro van de JackpotKanjer. Het gaat hier om ruim 1.400 inwoners die met meer dan 2.300 loten meespeelden in de septembertrekking. Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij, maakte tijdens het wijkfeest bekend dat wijkwinnaars 2.100 euro per lot ontvangen als zij vanaf januari dit jaar al meespeelden met de Postcode Loterij.

De verdeling van de JackpotKanjer is afhankelijk van de hoeveelheid verkochte loten in de wijk en gebeurt op basis van het aantal Kanjerpunten. Hoe langer een lot meespeelt gedurende een kalenderjaar, hoe meer Kanjerpunten, hoe groter het aandeel in de prijs.

Download hier de foto van het wijkfeest met hoge resolutie (foto: Roy Beusker Fotografie)