Het nieuwe jaar beginnen als miljonair...

Soms worden sprookjes werkelijkheid. In ieder geval één keer per jaar, als de kanjertruck van de Postcode Loterij het land in gaat en veel mensen gelukkig maakt met een geweldige geldprijs en een mooi feest!

Na jaren van PostcodeKanjers kennen we inmiddels veel prachtige verhalen van prijswinnaars, stuk voor stuk verrassend en hartverwarmend. Lees ze eens door en vraag u dan af: begin ik misschien ook het nieuwe jaar als miljonair?

Er was eens een stel uit Zuid-Holland ...

... Hij was nét gestopt met werken, maar had geen pensioen opgebouwd. Ze konden het huis, waar ze samen lang en gelukkig hadden gewoond, niet langer betalen en moesten verkopen. Toen de Postcode Loterij op de deur klopte met een grote geldprijs was de keuze snel gemaakt: de hypotheek werd in één klap afbetaald. En niet alleen dat, het huis kreeg ook nog eens een keer een flinke opknapbeurt.

Er was eens een mevrouw in Gelderland ...

... die vond dat haar zoon wel lang genoeg had samengewoond. Op een dag reed de Postcode Loterij door de straat heen en stopte voor haar deur. Ze besloot meteen de bruiloft van haar zoon te betalen. En omdat ze dag in, dag uit een flinke reis moest maken naar haar werk, kon na de bruiloft haar de zoektocht naar een nieuwe woning beginnen. Eenmaal tevreden wonend bij haar werkgever om de hoek, leefde ze nog lang en gelukkig.

Er was eens een echtpaar uit Noord-Brabant ...

... dat dankzij hun enorme geldprijs een sprookje werkelijkheid zag worden. Ze hadden beide een drukke baan en het inkomen was hard nodig. Maar toen de Postcode Loterij bij ze langskwam konden ze eindelijk drie maanden onbetaald verlof opnemen en op wereldreis gaan. Hun hartewens ging in vervulling, ze stapten samen op een groot schip en reisden drie maanden rond de wereld.

Maak ook kans op miljoenen!