Miljoenenjacht 2013

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 stond Winston Gerschtanowitz de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.

Studiowinnaar wint 257.000 euro
De heer de Klerk uit Rijswijk is de gelukkige winnaar van 257.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel.

Hij stond samen met 49 wijkgenoten uit Rijswijk in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Hij is blij verrast: "Dit geldbedrag is ontzettend welkom. Mijn vriendin en ik hebben een drieling van 6 jaar. We hebben één auto die ik voor mijn werk nodig heb. Mijn vriendin gaat vaak met de drieling in een bakfiets op pad. Nu kunnen we een tweede auto kopen. Verder staan op het wensenlijstje: nieuwe winterjassen, fietsen en met elkaar op vakantie."

Miljoenenjacht show 1 najaar 2013

Thuiswinnaar wint net als studiowinnaar 257.000 euro
Mevrouw Schillings uit Houten heeft 257.000 euro gewonnen tijdens het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. De nietsvermoedende inwoner van Houten werd afgelopen zondag 6 oktober live tijdens de uitzending thuis verrast door presentator Martijn Krabbé. Mevrouw Schillings wint de prijs omdat zij meespeelt met de Postcode Loterij met hetzelfde koffernummer als de finalist in de studio.

Mevrouw Schillings nadat zij de cheque in ontvangst nam:"Ik heb geen televisie thuis en heb het tv-programma ook niet gezien vanavond. En nu win ik dus 257.000 euro door zondagavond thuis op de bank te zitten als deelnemer van de Postcode Loterij. Ik ben er helemaal stil van”.

Uitstapronde

Mevrouw van Koperen uit Hilversum is de gelukkige winnaar van 23.600 euro bij Miljoenenjacht. De inwoner uit Hilversum stond als één van de twee laatste finalisten in de studio. Door op de rode knop te drukken besloot zij het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 23.600 euro.

Ze streed samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Zij is erg blij met de prijs: “Ik kwam met niks naar de studio en win nu 23.600 euro.

Dat is fantastisch. Waar ik het geld aan ga besteden? Ik denk aan een nieuwe auto, lekker op vakantie gaan en een deel op mijn spaarrekening zetten”.

Gouden Bel
Mevrouw Grondman uit Amsterdam werd de gelukkige winnaar van 50.000 euro. Zij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder haar stoel. Ze rinkelde de bel bij geldkoffer nummer 25 en won de inhoud: 50.000 euro.

Ze streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een bedrag van 50.000. Onder één van de stoelen lag namelijk naast de prijs ook nog de Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van 50.000 euro.

Mevrouw Grondman uit Amsterdam is blij verrast met de prijs: ”Ik ben helemaal sprakeloos!” Haar man reageerde hierop: “Dat is dan voor het eerst”, waarop de hele zaal in lachen uitbarstte.

Studiocadeau

Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing klaargezet in de vorm van een Postcode Loterij Reiskoffer + hotelovernachting.

Een grote verrassing voor deelnemers uit Beusichem. Deelnemers van de Postcode Loterij met de postcode 4112 LE hebben namelijk een geldbedrag van 50.000 euro per lot gewonnen tijdens het Bingospel van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Gefeliciteerd Beusichem!

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen vanaf deze reeks ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Miljoenjacht door middel van het online Miljoenenjacht Bingo spel. Voorafgaand aan de uitzending kunnen alle deelnemers gratis een Bingo-kaart opvragen. Iedereen in dezelfde postcode speelt mee met dezelfde Bingo-kaart. De kofferkeuze van de finalist in de studio bepaalt welke cijfers deelnemers thuis mogen wegstrepen. De deelnemers van de postcode die als eerste de kaart vol hebben, winnen 50.000 euro per lot. In de aflevering van gisteren kwam de postcode 4112 LE uit Beusichem als bingowinnaar uit de bus. In totaal speelden 139.000 kijkers gelijktijdig thuis live mee met Miljoenenjacht Bingo.