Miljoenenjacht 2014 | Show 1

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 stond Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.

Studiowinnaar wint 495.000 euro

Foto: Roy Beusker Fotografie

De heer Harinck uit Eemnes is de gelukkige winnaar van € 495.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Hij speelde de finale met koffernummer 14.

Foto: Roy Beusker Fotografie

Hij stond samen met 49 wijkgenoten uit Eemnes in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. 

Thuiswinnaar
De thuiswinnaar won hetzelfde bedrag als de heer Harinck in de studio.

Uitstapronde

De heer van der Leeden uit Kockengen is de gelukkige winnaar van 32.200 euro bij Miljoenenjacht. De inwoner uit Kockengen stond als één van de twee laatste finalisten in de studio. Door op de rode knop te drukken besloot zij het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 32.200 euro.

Hij streed samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. euro.

Gouden Bel
De heer Post uit Abcoude werd de gelukkige winnaar van 30.000 euro. Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel. Hij rinkelde de bel bij geldkoffer nummer 17 en won de inhoud: 30.000 euro.

Hij streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel hij niet in de finale kwam, won hij toch een bedrag van 30.000 euro. Onder één van de stoelen lag namelijk naast de prijs ook nog de Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van 50.000 euro.

Studiocadeau

Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een digitale fotocamera.

Een grote verrassing voor deelnemers uit Sassenheim, Yerseke, Klazienaveen en Warmond. Deelnemers van de Postcode Loterij met onderstaande postcode hebben namelijk een geldbedrag van 50.000 euro per lot gewonnen tijdens het Bingospel van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Gefeliciteerd Sassenheim, Yerseke, Klazienaveen en Warmond!

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Miljoenjacht door middel van het online Miljoenenjacht Bingo spel. Voorafgaand aan de uitzending kunnen alle deelnemers gratis een Bingo-kaart opvragen. Iedereen in dezelfde postcode speelt mee met dezelfde Bingo-kaart. De kofferkeuze van de finalist in de studio bepaalt welke cijfers deelnemers thuis mogen wegstrepen. De deelnemers van de postcode die als eerste de kaart vol hebben, winnen 50.000 euro per lot. In de aflevering van 9 februari kwamen onderstaande postcodes als winnaars uit de bus.