Miljoenenjacht 2013

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 stond Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.


Studiowinnaar

De heer Maassen uit Den Bosch wint 117.000 euro met koffernummer 23. Hij is blij verrast: “Ik had van tevoren een bedrag in mijn hoofd waarbij ik gelijk zou stoppen. Dit bod van de bank zat daar ruimschoots overheen, dus ik ben er heel blij mee!”

De heer Maassen (midden) in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht samen met zijn beste vriend Alexander en presentatrice Linda de Mol. | Fotocredits: Roy Beusker Fotografie
De heer Maassen (midden) in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht samen met zijn beste vriend Alexander en presentatrice Linda de Mol. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

 

Thuiswinnaar

De heer van Namen uit Velddriel wint net als de studiowinnaar 117.000 euro! Winston Gerschtanowitz verraste hem op zondagavond door tijdens de show van Miljoenenjacht aan te bellen. “Super, ik ben er heel blij mee! Ik had toevallig twee weken geleden een extra lot gekocht, omdat ik een onderbuik gevoel had dat ik wat ging winnen.”


Een grote verrassing voor deelnemers uit Eindhoven. Deelnemers van de Postcode Loterij met de postcode 5652 LV hebben namelijk een geldbedrag van 50.000 euro per lot gewonnen tijdens het Bingospel van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Aankomende week zullen de winnaars door de Postcode Loterij thuis worden verrast met een cheque. Dan wordt duidelijk hoeveel winnaars er zijn en welke bedragen zij winnen.

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen vanaf deze reeks ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Miljoenjacht door middel van het online Miljoenenjacht Bingo spel. Voorafgaand aan de uitzending kunnen alle deelnemers gratis een Bingo-kaart opvragen. Iedereen in dezelfde postcode speelt mee met dezelfde Bingo-kaart. De kofferkeuze van de finalist in de studio bepaalt welke cijfers deelnemers thuis mogen wegstrepen. De deelnemers van de postcode die als eerste de kaart vol hebben, winnen 50.000 euro per lot.