Miljoenenjacht 2014 | Show 2

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 stond Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.

Studiowinnaar wint € 97.000 euro met koffernummer 17!

De heer Eduard uit Zwolle is de gelukkige winnaar van € 97.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Hij speelde de finale met koffernummer 17.

Hij stond samen met 49 wijkgenoten uit Zwolle in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Thuiswinnares
De thuiswinnares mevrouw Wagensveld uit Reeuwijk won hetzelfde bedrag als de heer Eduard in de studio.

Uitstapronde

De heer Benschop uit Zwolle is de gelukkige winnaar van 70.900 euro bij Miljoenenjacht. De inwoner uit Zwolle stond als één van de twee laatste finalisten in de studio. Door op de rode knop te drukken besloot hij het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 70.900 euro.

Hij streed samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel.

Gouden Bel
Een deelnemer uit Petten werd de gelukkige winnaar van 50.000 euro. Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel. Hij rinkelde de bel en won de inhoud van de koffer: 50.000 euro.

Onder één van de stoelen lag een Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van 50.000 euro.

Studiocadeau

Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Samsung tablet.

Een grote verrassing voor deelnemers uit Goor, Emmer-Compascuum en Dalfsen. Deelnemers van de Postcode Loterij met onderstaande postcode hebben namelijk een geldbedrag van 50.000 euro per lot gewonnen tijdens het Bingospel van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Gefeliciteerd Goor, Emmer-Compascuum en Dalfsen!

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Miljoenjacht door middel van het online Miljoenenjacht Bingo spel. Voorafgaand aan de uitzending kunnen alle deelnemers gratis een Bingo-kaart opvragen. Iedereen in dezelfde postcode speelt mee met dezelfde Bingo-kaart. De kofferkeuze van de finalist in de studio bepaalt welke cijfers deelnemers thuis mogen wegstrepen. De deelnemers van de postcode die als eerste de kaart vol hebben, winnen 50.000 euro per lot. In de aflevering van 16 februari kwamen bovenstaande postcodes als winnaars uit de bus.