Miljoenenjacht 2013

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 stond Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.


Studiowinnaar

De heer Jansen uit Didam wint 37.500 euro met koffernummer 16. Hij is blij verrast: “Ik had al de hele week een goed gevoel. Dit is fantastisch! Van het geld gaan we in ieder geval een auto voor mijn vrouw kopen en natuurlijk krijgen de kinderen ook wat.”


Thuiswinnaar

De heer den Heijer uit Valkenburg (Zuid-Holland) won thuis hetzelfde bedrag als de studiowinnaar. Ook hij speelde mee met koffernummer 16. Hij wint hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. De heer Den Heijer reageerde blij verrast aan de telefoon: “Wauw! Nu kunnen we nog een weekje langer in Turkije blijven!”


Een grote verrassing voor deelnemers uit Hoogezand. Deelnemers van de Postcode Loterij met de postcode 9602 ZN hebben namelijk een geldbedrag van 50.000 euro per lot gewonnen tijdens het Bingospel van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Winnaars uit Hoogezand wonnen afgelopen zondag Miljoenenjacht Bingo en kregen gisteren hun cheques uitgereikt van twee koffermeisjes uit de tv-show. | Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen vanaf deze reeks ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Miljoenjacht door middel van het online Miljoenenjacht Bingo spel. Voorafgaand aan de uitzending kunnen alle deelnemers gratis een Bingo-kaart opvragen. Iedereen in dezelfde postcode speelt mee met dezelfde Bingo-kaart. De kofferkeuze van de finalist in de studio bepaalt welke cijfers deelnemers thuis mogen wegstrepen. De deelnemers van de postcode die als eerste de kaart vol hebben, winnen 50.000 euro per lot.