Miljoenenjacht 2013

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 stond Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.


Studiowinnaar

Mevrouw van Velzen uit Hoorn wint 211.000 euro met koffernummer 14. Ze was blij verrast: “Ik had online al dingen uitgezocht die ik wilde kopen als ik een prijsje zou winnen. Nu kan ik alles gaan bestellen!”

Margret van Velzen en haar partner in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht samen met presentatrice Linda de Mol. | Fotocredits: Roy Beusker Fotografie
Margret van Velzen en haar partner in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht samen met presentatrice Linda de Mol. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Een grote verrassing voor deelnemers uit Elst. Deelnemers van de Postcode Loterij met de postcode 3921 DS hebben namelijk een geldbedrag van 50.000 euro per lot gewonnen tijdens het Bingospel van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Twee koffermeisjes uit de tv-show kwamen langs om een totaalbedrag van 400.000 euro uit te reiken aan zeven bewoners van de straat. Zes inwoners wonnen 50.000 euro en één inwoner wonnen 100.000 euro.

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen vanaf deze reeks ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Miljoenjacht door middel van het online Miljoenenjacht Bingo spel. Voorafgaand aan de uitzending kunnen alle deelnemers gratis een Bingo-kaart opvragen. Iedereen in dezelfde postcode speelt mee met dezelfde Bingo-kaart. De kofferkeuze van de finalist in de studio bepaalt welke cijfers deelnemers thuis mogen wegstrepen. De deelnemers van de postcode die als eerste de kaart vol hebben, winnen 50.000 euro per lot.