Miljoenenjacht 2014 | Show 4

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 stond Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.

Studiowinnaar wint € 8.000 euro met koffernummer 19!

De heer P. Blind is de winnaar van € 8.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Hij speelde de finale met koffernummer 19.

Hij stond samen met 49 deelnemers uit Utrecht in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Thuiswinnares
Thuiswinnares mevrouw Hoogsteden uit Breda won hetzelfde bedrag als de heer Blind in de studio.

Uitstapronde

De heer Snippe uit Sleen is de gelukkige winnaar van 33.600 euro bij Miljoenenjacht. Omdat geen van de twee finalisten op de rode knop besloot te drukken won hij het uitstapbedrag van 33.600 euro.

Gouden Bel
Mevrouw Vos uit Drongelen werd de winnaar van 100 euro. Zij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel. Ze rinkelde de bel en won de inhoud van de koffer: 100 euro.

Onder één van de stoelen lag een Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van 50.000 euro.

Studiocadeau

Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Philips Original Radio.

Een grote verrassing voor deelnemers uit Oegstgeest. Deelnemers van de Postcode Loterij met onderstaande postcode hebben namelijk een geldbedrag van 50.000 euro per lot gewonnen tijdens het Bingospel van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Gefeliciteerd Oegstgeest!

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Miljoenjacht door middel van het online Miljoenenjacht Bingo spel. Voorafgaand aan de uitzending kunnen alle deelnemers gratis een Bingo-kaart opvragen. Iedereen in dezelfde postcode speelt mee met dezelfde Bingo-kaart. De kofferkeuze van de finalist in de studio bepaalt welke cijfers deelnemers thuis mogen wegstrepen. De deelnemers van de postcode die als eerste de kaart vol hebben, winnen 50.000 euro per lot. In de aflevering van 2 maart kwamen bovenstaande postcodes als winnaars uit de bus.