Miljoenenjacht 2013

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 stond Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.


Studiowinnaar

Na 498 kandidaten te hebben weggespeeld, stonden de heer Van den Hurk en de heer Kremers als finalisten tegenover elkaar in de laatste ronde voor de het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. De heer Kremers besloot op de rode knop te drukken en het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 25.700 euro. De heer Van den Hurk won uiteindelijk 125.000 euro tijdens het finalespel.

De heer Van den Hurk en zijn vrouw in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht samen met presentatrice Linda de Mol. | Fotocredits Roy Beusker Fotografie
De heer Van den Hurk en zijn vrouw in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht samen met presentatrice Linda de Mol. Fotocredits Roy Beusker Fotografie

De heer Joor, een nietsvermoedende inwoner van Eindhoven, werd afgelopen zondag 3 november live tijdens de uitzending thuis verrast door presentator Winston Gerschtanowitz. De heer Joor wint de prijs omdat hij meespeelt met de Postcode Loterij met hetzelfde koffernummer als de finalist in de studio.

De heer Joor wint hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. “Het is fantastisch! Dit kunnen wij heel goed gebruiken. We zijn hier zo blij mee”, aldus de heer Joor.


Een grote verrassing voor deelnemers uit Hoek. Deelnemers van de Postcode Loterij met de postcode 4542 BS hebben namelijk een geldbedrag van 50.000 euro per lot gewonnen tijdens het Bingospel van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Foto: Roy Beusker Fotografie

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen vanaf deze reeks ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Miljoenjacht door middel van het online Miljoenenjacht Bingo spel. Voorafgaand aan de uitzending kunnen alle deelnemers gratis een Bingo-kaart opvragen. Iedereen in dezelfde postcode speelt mee met dezelfde Bingo-kaart. De kofferkeuze van de finalist in de studio bepaalt welke cijfers deelnemers thuis mogen wegstrepen. De deelnemers van de postcode die als eerste de kaart vol hebben, winnen 50.000 euro per lot.