Miljoenenjacht 2013 | show 6

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 stond Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.


Studiowinnaar

Na 498 kandidaten te hebben weggespeeld, stonden de heer Dresen en mevrouw Hartman als finalisten tegenover elkaar in de laatste ronde voor de het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Mevrouw Hartman besloot op de rode knop te drukken en het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 48.700 euro.

De heer Dresen uit Bocholtz won uiteindelijk 295.000 euro tijdens het finalespel.  Hij was blij verrast: “Super! De vijf miljoen had misschien wel in mijn koffer kunnen zitten, maar met 295.000 euro kan je al zoveel doen!”

De heer Dresen in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht samen met presentatrice Linda de Mol. | Fotocredits Roy Beusker Fotografie
De heer Dresen in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht samen met presentatrice Linda de Mol. Fotocredits Roy Beusker Fotografie

Thuiswinnaar

De heer Philippens Pieters uit Eijsden won net als de studiowinnaar 295.000 euro. Winston Gerschtanowitz verraste de deelnemer in eigen huis met de gouden koffer. 

De heer Philippens Pieters was uitzinnig: “Geweldig! We gaan verhuizen dus dit komt goed van pas!” 


Een grote verrassing voor deelnemers uit Sneek, Eemnes en Berkel-Enschot. Deelnemers van de Postcode Loterij met de postcodes 8607 KN, 3755 JC en 5056 NL hebben namelijk een geldbedrag van 50.000 euro per lot gewonnen tijdens het Bingospel van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Twee koffermeisjes zullen deze week de prijs in de winnende straat uitreiken.

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen vanaf deze reeks ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Miljoenjacht door middel van het online Miljoenenjacht Bingo spel. Voorafgaand aan de uitzending kunnen alle deelnemers gratis een Bingo-kaart opvragen. Iedereen in dezelfde postcode speelt mee met dezelfde Bingo-kaart. De kofferkeuze van de finalist in de studio bepaalt welke cijfers deelnemers thuis mogen wegstrepen. De deelnemers van de postcode die als eerste de kaart vol hebben, winnen 50.000 euro per lot.