Miljoenenjacht 2014 najaar | Show 3

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 stond Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.

Studiowinnaar wint € 710.000 euro met koffernummer 21!

Winnaar Miljoenenjacht Show 3
Winnaar Miljoenenjacht Show 3

De heer Olivier uit Mill is de winnaar van € 710.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Hij speelde de finale met koffernummer 21.

Hij stond samen met 49 deelnemers uit Mill in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Uitstapronde

Niemand heeft op de rode knop gedrukt tijdens de uitstapronde. Mevrouw Zwart-Sparenberg uit Raamsdonksveer (4941) heeft daarom 21.000 euro gewonnen.

Gouden Bel

Een deelnemer uit Amersfoort werd de winnaar van € 50.000,- euro. Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel. Hij rinkelde de bel en won € 50.000,- euro.

Onder één van de stoelen lag een Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van € 50.000 euro.

Studiocadeau

Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Magimix Nespresso apparaat.

Thuiswinnaar Huissen Miljoenenjacht

 

Postcode Loterij Bingo

Een grote verrassing voor deelnemers uit Huissen. Deelnemers van de Postcode Loterij met postcode 6851 JV verdelen namelijk het geldbedrag van € 710.000 euro in de postcode. Bovendien is er 1 bingowinnaar verrast door Winston. Mevrouw Spee uit Huissen wint met haar Bingokaart € 710.000 euro.

Gefeliciteerd Huissen!

Bingogetallen Miljoenenjacht Show 3

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Postcode Loterij Bingo. Postcode Loterij Bingo start wanneer het finalespel tijdens de uitzending van Miljoenenjacht op TV start. Aan elk van de 26 koffernummers is door de notaris een Bingogetal gekoppeld. De finalist kiest de koffers, in beeld verschijnt dan het Bingogetal dat bij de gekozen koffer hoort. Deze kunt u wegstrepen op uw Bingokaart van de betreffende show. Elke show is er gegarandeerd een Bingowinnaar. Als iemand een volle Bingokaart heeft, stopt het spel en hebben we een Bingowinnaar. Het bedrag dat de finalist in de studio wint, wordt ook verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met dezelfde postcode als de postcode van het winnende lot van de Bingowinnaar. Het bedrag dat u kunt winnen kan oplopen tot € 5 miljoen!

Reactie Bingowinnaars Huissen