Miljoenenjacht 2014 najaar | Show 4

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 stond Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.

Studiowinnaar wint € 32.000 euro met koffernummer 26!

Winnaar Miljoenenjacht Show 4
Winnaar Miljoenenjacht Show 4

Mevrouw Bonnema uit Graft is de winnaar van € 32.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte ze dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Zij speelde de finale met koffernummer 26.

Ze stond samen met 49 deelnemers uit Graft in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde ze als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Uitstapronde

Mevrouw Dubbeldam uit Numansdorp is de gelukkige winnaar van € 36.300 euro geworden door op de rode knop te drukken in de halve finale van Miljoenenjacht.

Gouden Bel

Een deelnemer uit Leusden werd de winnaar van € 0,20 euro. Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel. Hij rinkelde de bel en won € 0,20 euro.

Onder één van de stoelen lag een Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van € 50.000 euro.

Studiocadeau

Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Samsung camera. 

Bingowinnaar Zwolle Miljoenenjacht Show 4 19 oktober
Bingowinnaar Zwolle Miljoenenjacht Show 4 19 oktober

Postcode Loterij Bingo

Een grote verrassing voor deelnemers uit Zwolle & 's-Gravenzande. Deelnemers van de Postcode Loterij met postcode 8011 RT verdelen namelijk het geldbedrag van € 32.000 euro in de postcode. Bovendien is er 1 bingowinnaar verrast door Winston. De heer T.J de Vries uit Zwolle wint met zijn Bingokaart € 32.000 euro. Mevrouw A.J. Troost Crama uit 's-Gravenzande wint met haar Bingokaart ook € 32.000 euro. Ze is vanochtend, maandag 20 oktober 2014, verrast in Koffietijd met haar geldprijs.

Gefeliciteerd Zwolle & 's-Gravenzande!

Bingogetallen Show 4 Miljoenenjacht
Bingogetallen Show 4 Miljoenenjacht
Bingowinnaar 's-Gravenzande Show 4 19 oktober
Bingowinnaar 's-Gravenzande Show 4 19 oktober

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Postcode Loterij Bingo. Postcode Loterij Bingo start wanneer het finalespel tijdens de uitzending van Miljoenenjacht op TV start. Aan elk van de 26 koffernummers is door de notaris een Bingogetal gekoppeld. De finalist kiest de koffers, in beeld verschijnt dan het Bingogetal dat bij de gekozen koffer hoort. Deze kunt u wegstrepen op uw Bingokaart van de betreffende show. Elke show is er gegarandeerd een Bingowinnaar. Als iemand een volle Bingokaart heeft, stopt het spel en hebben we een Bingowinnaar. Het bedrag dat de finalist in de studio wint, wordt ook verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met dezelfde postcode als de postcode van het winnende lot van de Bingowinnaar. Het bedrag dat u kunt winnen kan oplopen tot € 5 miljoen!

Reactie Bingowinnaars Zwolle

Reactie Bingowinnaars 's-Gravenzande