Miljoenenjacht 2014 najaar | Show 5

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 stond Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.

Studiowinnaar wint € 220.000,- met koffernummer 20!

Studiowinnaar Miljoenenjacht Show 5
Studiowinnaar Miljoenenjacht Show 5

De heer Vlaming uit Hoofddorp is de winnaar van € 220.000,- in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Hij speelde de finale met koffernummer 20.

Hij stond samen met 49 deelnemers uit Hoofddorp in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Uitstapronde

De heer Salomons uit Almere is de gelukkige winnaar van € 16.600,- (1354) geworden door op de rode knop te drukken in de halve finale van Miljoenenjacht.

Gouden Bel

Een deelnemer uit Rotterdam werd de winnaar van € 30.000,- (3068). Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel. Hij rinkelde de bel en won €30.000,-.

Onder één van de stoelen lag een Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van € 50.000,-.

Studiocadeau

Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Bol.com cadeaucard.

Bingowinnaars Miljoenenjacht show 5
Bingowinnaars Miljoenenjacht show 5

Postcode Loterij Bingo

Een grote verrassing voor deelnemers uit Westmaas. Deelnemers van de Postcode Loterij met postcode 3273 XD verdelen namelijk het geldbedrag van € 220.000,- in de postcode. Bovendien is er 1 bingowinnaar verrast door Nicolette. De heer en/of mevrouw Heins uit Westmaas wint met zijn/haar Bingokaart € 220.000,-.

Gefeliciteerd Westmaas!

Bingogetallen Miljoenenjacht 26 oktober 2014
Bingogetallen Miljoenenjacht 26 oktober 2014
Bingowinnaars Westmaas Miljoenenjacht Show 5
Bingowinnaars Westmaas Miljoenenjacht Show 5

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Postcode Loterij Bingo. Postcode Loterij Bingo start wanneer het finalespel tijdens de uitzending van Miljoenenjacht op TV start. Aan elk van de 26 koffernummers is door de notaris een Bingogetal gekoppeld. De finalist kiest de koffers, in beeld verschijnt dan het Bingogetal dat bij de gekozen koffer hoort. Deze kunt u wegstrepen op uw Bingokaart van de betreffende show. Elke show is er gegarandeerd een Bingowinnaar. Als iemand een volle Bingokaart heeft, stopt het spel en hebben we een Bingowinnaar. Het bedrag dat de finalist in de studio wint, wordt ook verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met dezelfde postcode als de postcode van het winnende lot van de Bingowinnaar. Het bedrag dat u kunt winnen kan oplopen tot € 5 miljoen!

Reactie Bingowinnaars Westmaas