Miljoenenjacht 2015 najaar | Show 4

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 staat Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.

Studiowinnaar wint € 235.000,- met koffernummer 15!

Studiofinalist Miljoenenjacht show 4 | 15 november 2015 | Fotocredits: Roy Beusker Fotografie
Studiofinalist Miljoenenjacht show 4 15 november 2015 Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Een deelnemer uit Purmerend (1448DV) is de winnaar van € 235.000,- in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, won zij dit geldbedrag tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Zij speelde de finale met koffernummer 15.

Zij stond samen met 49 deelnemers uit Purmerend in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde zij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Uitstapronde

Een deelnemer uit Winschoten is de gelukkige winnaar van € 27.800,- geworden in de halve finale van Miljoenenjacht door op de rode knop te drukken.

Gouden Bel

Een deelnemer uit Winschoten werd de winnaar van € 10,- . Zij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel. Zij rinkelde de bel en won 
€ 10,- .

Onder één van de stoelen lag een Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van € 50.000 euro.

Studiocadeau

Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Philips Juicer.

Thuiswinnaar Postcode Loterij Bingo | Fotocredits: Roy Beusker Fotografie
Thuiswinnaar Postcode Loterij Bingo Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Postcode Loterij Bingo

Een grote verrassing dus voor deelnemers uit Geleen. Dankzij de volle Bingokaart van een deelnemer uit Geleen werd het finalistenbedrag daar ook nog eens één keer uitgedeeld. De Bingowinnaar wint het volledige finalistenbedrag van € 235.000,- en hetzelfde bedrag werd ook onder de deelnemers van de Postcode Loterij met postcode 6161CW verdeeld.


Reactie winnaars Postcode Loterij Bingo zondag 16 november

Gefeliciteerd Geleen! 

Thuiswinnaars Postcode Loterij Bingo | Fotocredits: Roy Beusker Fotografie
Thuiswinnaars Postcode Loterij Bingo Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Postcode Loterij Bingo. Postcode Loterij Bingo start wanneer het finalespel tijdens de uitzending van Miljoenenjacht op TV start. Aan elk van de 26 koffernummers is door de notaris een Bingogetal gekoppeld. De finalist kiest de koffers, in beeld verschijnt dan het Bingogetal dat bij de gekozen koffer hoort. Deze kunt u wegstrepen op uw Bingokaart van de betreffende show. Elke show is er gegarandeerd een Bingowinnaar. Als iemand een volle Bingokaart heeft, stopt het spel en hebben we een Bingowinnaar. Het bedrag dat de finalist in de studio wint, wordt ook verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met dezelfde postcode als de postcode van het winnende lot van de Bingowinnaar. Het bedrag dat u kunt winnen kan oplopen tot € 5 miljoen!

Winnaars extra prijzen: BMW 1 serie en geldprijs € 1.000,- per lot

Naast de Bingo kunt u als deelnemer ook kans maken op extra prijzen tijdens Miljoenenjacht. We verloten namelijk per show één BMW op lotnummer en 15 postcodes winnen € 1.000,- per lot. Bekijk hieronder of uw lotnummer of postcode in de prijzen is gevallen. We wensen alle deelnemers met winnende postcodes veel plezier met hun prijs!

Winnaar BMW 1-serie
9001JK004
Winnaars geldprijs € 1.000,- per lot
1602SR 3111EE 4153RV
1791HC 3281TC 4817LE
2033NA 3411AJ 4874KM
2241JK 3511XV 6051CM
2394NB 3648JC 8331DN

Uitslagen onder voorbehoud van typefouten en incasso. Geldbedragen worden binnen zes weken automatisch op het rekeningnummer gestort. Met de BMW-winnaar wordt telefonisch contact opgenomen.

Uitslagen onder voorbehoud van typefouten en incasso.