Miljoenenjacht 2014 | Show 5

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 stond Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.

Studiowinnaar wint € 38.500 euro met koffernummer 14!

De heer L. Keizer uit Roderwolde is de winnaar van € 38.500 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Hij speelde de finale met koffernummer 14.

Hij stond samen met 49 deelnemers uit Roderwolde in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Thuiswinnaar
Thuiswinnaar de heer Oost uit Oegstgeest won hetzelfde bedrag als de heer Keizer in de studio.

Uitstapronde

Mevrouw Bokhove uit De Lutte is de gelukkige winnaar van 44.600 euro geworden door op de rode knop te drukken in de halve finale van Miljoenenjacht.

Gouden Bel

Een deelnemer uit Purmerland werd de winnaar van 50.000 euro. Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel. Hij rinkelde de bel en won  50.000 euro.

Onder één van de stoelen lag een Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van 50.000 euro.

Studiocadeau

Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Postcode Loterij Reiskoffer inclusief overnachting.

Een grote verrassing voor deelnemers uit Menaam, Lelystad, Egmond Binnen en Beek. Deelnemers van de Postcode Loterij met onderstaande postcode hebben namelijk een geldbedrag van 50.000 euro per lot gewonnen tijdens het Bingospel van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Gefeliciteerd Menaam, Lelystad, Egmond Binnen en Beek!

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Miljoenjacht door middel van het online Miljoenenjacht Bingo spel. Voorafgaand aan de uitzending kunnen alle deelnemers gratis een Bingo-kaart opvragen. Iedereen in dezelfde postcode speelt mee met dezelfde Bingo-kaart. De kofferkeuze van de finalist in de studio bepaalt welke cijfers deelnemers thuis mogen wegstrepen. De deelnemers van de postcode die als eerste de kaart vol hebben, winnen 50.000 euro per lot. In de aflevering van 9 maart kwamen bovenstaande postcodes als winnaars uit de bus.