Miljoenenjacht 2016 voorjaar | Show 3

Alles draaide weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef bij 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 staat Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5 miljoen.

Studiowinnaar wint € 433.000,- met koffernummer 9!

Studiofinalist Miljoenenjacht show 3  27 maart 2016 Fotocredits: Roy Beusker Fotografie
Studiofinalist Miljoenenjacht show 3 27 maart 2016 Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Een deelnemer uit Assendelft (1567EC) is de winnaar van € 433.000,- in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, won zij dit geldbedrag tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Zij speelde de finale met koffernummer 9.

Zij stond samen met 49 deelnemers uit Assendelft in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde zij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Uitstapronde

Niemand heeft in de halve finale van Postcode Loterij Miljoenenjacht op de rode knop gedrukt. Een bedrag van € 25.000 is in het publiek gewonnen door het vak Schalkwijk.

Gouden Bel

Een deelnemer uit Amstelveen werd de winnaar van € 50.000,- . Zij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel. Zij rinkelde de bel en won 
€ 50.000,- .

Onder één van de stoelen lag een Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van € 50.000 euro.

Studiocadeau

Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Asus ZenPad (tablet).

Postcode Loterij Bingo

Afgelopen zondag, 27 maart, was er maar liefst twee keer Bingo. Daarom een grote verrassing voor deelnemers uit Ter Aar (2461HD) en Apeldoorn (7316LW). Dankzij de volle Bingokaart van een deelnemer uit Ter Aar en Apeldoorn werd het finalistenbedrag daar ook nog eens één keer uitgedeeld. De Bingowinnaar wint het volledige finalistenbedrag van € 433.000,- en hetzelfde bedrag werd ook onder de deelnemers van de Postcode Loterij met postcode 2461HD en 7316LW verdeeld.

Fotocredits: Roy Beusker Fotografie
Fotocredits: Roy Beusker Fotografie
Fotocredits: Roy Beusker Fotografie
Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Bingogetallen zondag 27 maart

Hieronder vindt u de bingogetallen van afgelopen zondag 27 maart:

25 6 15 16 1 10 14 17 26

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen ook live thuis op hun telefoon, tablet of computer meespelen met Postcode Loterij Bingo. Postcode Loterij Bingo start wanneer het finalespel tijdens de uitzending van Miljoenenjacht op TV start. Aan elk van de 26 koffernummers is door de notaris een Bingogetal gekoppeld. De finalist kiest de koffers, in beeld verschijnt dan het Bingogetal dat bij de gekozen koffer hoort. Deze kunt u wegstrepen op uw Bingokaart van de betreffende show. Elke show is er gegarandeerd een Bingowinnaar. Als iemand een volle Bingokaart heeft, stopt het spel en hebben we een Bingowinnaar. Het bedrag dat de finalist in de studio wint, wordt ook verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met dezelfde postcode als de postcode van het winnende lot van de Bingowinnaar. Het bedrag dat u kunt winnen kan oplopen tot € 5 miljoen!

Winnaars geldprijs € 1.000,- per lot

Naast de Bingo kunt u als deelnemer ook kans maken op extra prijzen tijdens Miljoenenjacht en Postcode Loterij Bingo. We verloten namelijk per show 5 postcodes die € 1.000,- per lot winnen. Bekijk hieronder of uw postcode in de prijzen is gevallen. We wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs!

2252XR 2983GM 3131TC 5056DK 5469BD

Uitslagen onder voorbehoud van typefouten en incasso. Geldbedragen worden binnen zes weken automatisch op het rekeningnummer gestort.