PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

PostcodeKanjer van 25 miljoen euro valt in Amsterdam

Amsterdam, 1 januari – Op nieuwjaarsdag is bekend gemaakt naar welke postcodes de KanjerPrijzenpot van 33 miljoen euro van de Postcode Loterij gaat. Winston Gerschtanowitz en Quinty Trustfull deden in het tv-programma De Postcode Nieuwjaarsshow de live trekking van de winnende postcodes.

PostcodeKanjer valt in Amsterdam

Amsterdam is de grote winnaar. Op een postcode uit deze plaats viel de hoofdprijs, de PostcodeKanjer van 25 miljoen euro en daarnaast viel ook een Kanjerprijs van 1 miljoen euro in de hoofdstad. Verder wonnen deelnemers van zeven andere postcodes een Kanjerprijs van 1 miljoen euro.

Overzicht winnende postcodes KanjerPrijzenpot

25 miljoen voor 1019 LH Amsterdam (Noord-Holland)
1 miljoen euro voor 1033 EN Amsterdam (Noord-Holland)
1 miljoen euro voor 2411 AR Bodegraven (Zuid-Holland)
1 miljoen euro voor 7622 DR Borne (Overijssel)
1 miljoen euro voor 5275 KL Den Dungen (Noord-Brabant)
1 miljoen euro voor 6942 EA Didam (Gelderland)
1 miljoen euro voor 7141 KB Groenlo (Gelderland)
1 miljoen euro voor 6413 AX Heerlen (Limburg)
1 miljoen euro voor 4586 AJ Lamswaarde (Zeeland)

In de decembertrekking van de Postcode Loterij wonnen verder honderden andere postcodes prijzen zoals auto's, cadeaubonnen en diverse andere geld- en naturaprijzen.

Uitslagen en innen geldprijzen

De uitslagen van de Postcode Loterij zijn terug te vinden op www.postcodeloterij.nl. Deelnemers die in de prijzen zijn gevallen, krijgen automatisch het winnende bedrag op hun bankrekening gestort. Mensen die een los lot bij Primera hebben gekocht, kunnen met hun winnende lot langsgaan bij een vestiging van Primera of bellen met de Postcode Loterij op telefoonnummer: 0900 – 3001500 (20 cpm, 9.00 uur - 21.00 uur op werkdagen).

Nationale Postcode Loterij – de samenleving wint altijd

De Nationale Postcode Loterij werft sinds 1989 fondsen om organisaties te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. Vijftig procent van de totale inleg is bestemd voor het goede doel. De loterij is uitgegroeid tot de grootste goededoelenloterij van Nederland en steunt 75 goede doelenorganisaties. Sinds haar oprichting heeft de loterij bijna 3 miljard euro aan haar beneficiënten uitgekeerd. Organisaties die werkzaam zijn binnen de sectoren mens en natuur, zoals UNICEF, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten en Artsen zonder Grenzen, ontvangen steun van de Postcode Loterij. Sinds 2005 is de Postcode Loterij ook actief in Engeland en Zweden, waar de People’s Postcode Lottery en de Svenska PostkodLotteriet fondsen werven voor goede doelen.