PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Amsterdam, 1 oktober 2011 – Vandaag is bekendgemaakt dat op postcode 4133 JA in Vianen de grote klapper van 10 miljoen euro van de JackpotKanjer is gevallen. Deelnemers van de Postcode Loterij die met hun volledige postcode 4133 JA meespeelden in de septembertrekking, verdelen met elkaar dit bedrag. Verder winnen alle overige deelnemers waarvan de postcode begint met 4133 samen 5 miljoen euro. In totaal wint Vianen daarmee 15 miljoen euro.

De grote winnaars van deze JackpotKanjer | Foto: Roy Beusker
De grote winnaars van deze JackpotKanjer Foto: Roy Beusker

Winnaars thuis verrast met cheque

De winnaars met postcode 4133 JA zijn vandaag door Caroline Tensen thuis verrast met een cheque waarop staat welk bedrag zij winnen. Deze gewonnen bedragen variëren van 434.783 euro tot 1.304.378 euro. In de volledig winnende postcode winnen 14 huishoudens de JackpotKanjer. Morgen is in het tv-programma Eén tegen 100 (21.15 uur, Nederland 1) te zien hoe de grote winnaars zijn verrast met hun prijs.

Vianen Blije winnaars uit postcode 4133 JA met hun cheque | Foto: Roy Beusker
Vianen Blije winnaars uit postcode 4133 JA met hun cheque Foto: Roy Beusker

Wijkfeest met optredens van bekende artiesten

De wijkwinnaars horen vrijdagavond 7 oktober welk bedrag zij per lot ontvangen. Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij, maakt dit bekend tijdens het wijkfeest dat de loterij organiseert in de buurt. Tijdens dit feest verzorgen Jan Smit, Gerard Joling en Wolter Kroes optredens. De locatie en tijdstip van het feest maakt de Postcode Loterij de komende week bekend via flyers in de wijk en een vermelding op de website www.postcodeloterij.nl. Alle buurtbewoners zijn welkom om te vieren dat de JackpotKanjer in Vianen is gevallen.

Uitslagen en innen geldprijzen

In de trekking van de Postcode Loterij wonnen verder honderdduizenden deelnemers geldbedragen en andere prijzen zoals auto’s, musicalkaarten en cadeaubonnen. De uitslagen van de Postcode Loterij zijn vanaf 5 oktober terug te vinden op www.postcodeloterij.nl. Deelnemers die een geldprijs hebben gewonnen, krijgen automatisch het winnende bedrag op hun bankrekening gestort.

Download hier de foto's met hoge resolutie (Fotocredits Roy Beusker)