PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Postcode Loterij organiseert 8 april groot wijkfeest in Sliedrecht met onder andere Danny de Munk en Nick & Simon

Amsterdam, 3 april 2011 – Vanavond is in het tv-programma 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' op RTL 4 bekendgemaakt dat op postcode 3362 XK in Sliedrecht de grote klapper van € 10 miljoen van de JackpotKanjer is gevallen. Deelnemers van de Postcode Loterij die met hun volledige postcode 3362 XK meespeelden in de maarttrekking, verdelen met elkaar € 10 miljoen. Verder winnen alle deelnemers waarvan de postcode begint met 3362 samen € 5 miljoen. In totaal wint Sliedrecht daarmee € 15 miljoen.

Winnaars thuis verrast met cheque

De winnaars met postcode 3362 XK zijn zondagavond tijdens de uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' thuis verrast door Winston Gerschtanowitz en Martijn Krabbé. De winnaars ontvingen een cheque waarop staat welk bedrag zij winnen. Deze gewonnen bedragen variëren van ruim € 490.000,- tot ruim € 1,4 miljoen. In de volledig winnende postcode winnen 15 huishoudens met in totaal 21 loten de JackpotKanjer.


Blije winnaars in Sliedrecht.
Blije winnaars in Sliedrecht.


Grote winnares mevrouw Peters, zij won ruim € 1,4 miljoen.
Grote winnares mevrouw Peters, zij won ruim € 1,4 miljoen.

Wijkfeest met optredens van bekende artiesten

Voor de wijkwinnaars wordt vrijdagavond 8 april duidelijk welk bedrag zij per lot ontvangen. Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij, maakt dit bekend tijdens het Kanjerfeest dat de loterij organiseert in de buurt. Tijdens dit feest verzorgen Wolter Kroes, Danny de Munk en Nick & Simon optredens. De locatie en tijdstip van het feest maakt de Postcode Loterij later deze week bekend via flyers in de wijk en een vermelding op de website www.postcodeloterij.nl. Alle buurtbewoners zijn welkom om te vieren dat de JackpotKanjer in Sliedrecht is gevallen.


Uitslagen en innen geldprijzen

In de maarttrekking van de Postcode Loterij wonnen verder honderdduizenden deelnemers geldbedragen en andere prijzen zoals auto's, fietsen en cadeaubonnen.

De uitslagen van de Postcode Loterij zijn vanaf 5 april terug te vinden op www.postcodeloterij.nl. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht over hun prijs. Deelnemers die een geldprijs hebben gewonnen, krijgen automatisch het winnende bedrag op hun bankrekening gestort.