PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Wijkgenoten in Almere vallen ook in de prijzen

studiowinnaars ontvangen een cheque van Linda de Mol

Amsterdam, 19 december 2011 – Karin Volger uit Almere won afgelopen zondag 18 december 107.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Door als finalist te eindigen in de spelshow met Linda de Mol zorgt zij ervoor dat ook haar wijkgenoten uit Almere eenzelfde bedrag met elkaar mogen verdelen.

In de wekelijkse RTL 4-spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de omstreden finaleplaats. Hiervoor moeten zij verschillende vragen beantwoorden. Van de in totaal 500 kandidaten blijft uiteindelijk één finalist over die het bekende Gouden Koffer Spel speelt. In dit spel kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Karin Volger won uiteindelijk 107.000 euro. Met het winnen van deze prijs mogen haar wijkgenoten uit Almere eenzelfde bedrag met elkaar verdelen. Het gaat hierbij om alle mensen die meespelen met de Postcode Loterij en waarvan de postcode begint met 1363. Zij krijgen automatisch het winnende bedrag op hun bankrekening gestort.

Winston Gerschtanowitz deelt een cheque uit aan de thuiswinnaars

Thuiswinnaar uit Rotterdam ontvangt ook 107.000 euro

Ruud van ‘t Hart uit Rotterdam won eveneens een bedrag van 107.000 euro tijdens het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht op RTL 4. Hij speelde thuis mee met hetzelfde koffernummer als de finalist bij Linda de Mol in de studio. De notaris besliste dat de heer Hart de gelukkige thuiswinnaar is en hetzelfde bedrag als de studiowinnaar ontvangt. Daarom ontving hij uit handen van Postcode Loterij ambassadeur Winston Gerschtanowitz thuis een cheque met hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. Deze overhandiging was live in de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien.

“Het is werelds”, aldus Ruud van ‘t Hart, “we geven het aan een hele goede stichting, we gaan ervan op vakantie en maken er een paar mooie jaren van.”

Uitstapwinnaar wint 62.600 euro

De heer Groot uit Vaassen won afgelopen zondag 18 december 62.600 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. De heer Groot was een van de twee laatste kandidaten in de spelshow met Linda de Mol. Hij besloot door het drukken op 'de knop' niet door te gaan naar het finalespel maar te kiezen voor een geldbedrag van 62.600 euro.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is wekelijks te zien bij RTL 4 op zondagavond om 21.30 uur.

Zie ook:

Download de afbeelding van de studiowinnaar in hoge resolutie Download de afbeelding van de thuiswinnaar in hoge resolutie Meer over Miljoenenjacht