PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Wijkgenoten in Amersfoort vallen ook in de prijzen

Mevrouw Holweg uit Amersfoort won afgelopen zondag 29 april 58.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Door als finalist te eindigen in de spelshow met Linda de Mol zorgt zij ervoor dat ook ruim 1.500 van haar wijkgenoten uit Amersfoort eenzelfde bedrag met elkaar mogen verdelen.
Studiowinnaar mevrouw Holweg uit Amersfoort wint 58.000 euro in Miljoenenjacht
In de wekelijkse RTL 4-spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de omstreden finaleplaats. Hiervoor moeten zij verschillende vragen beantwoorden. Van de in totaal 500 kandidaten blijft uiteindelijk één finalist over die het bekende Gouden Koffer Spel speelt. In dit spel kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Mevrouw Holweg uit Amersfoort won uiteindelijk 58.000 euro. Met het winnen van deze prijs mogen haar wijkgenoten eenzelfde bedrag met elkaar verdelen. Het gaat hierbij om alle mensen meespelen met de Postcode Loterij en waarvan de postcode begint met 3817. In totaal vallen ruim 1.500 inwoners van Amersfoort in de prijzen. Zij krijgen automatisch het winnende bedrag op hun bankrekening gestort.


Thuiswinnaar de heer Ross uit Hengelo wint 58 000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Thuiswinnaar

De heer Ross uit Hengelo heeft als thuiswinnaar een bedrag van 58.000 euro gewonnen tijdens het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht op RTL 4. Hij speelde thuis mee met hetzelfde koffernummer als de finalist bij Linda de Mol in de studio. De notaris besliste dat de heer Ross de gelukkige thuiswinnaar is en hetzelfde bedrag als de studiowinnaar ontvangt. Daarom ontving hij uit handen van Postcode Loterij ambassadeur Winston Gerschtanowitz thuis een cheque met hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. Deze overhandiging was live in de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien.

“Fantastisch! Ik ben erg verrast. We kunnen het geld goed gebruiken voor onze zoon”, aldus de heer Ross.

Halve finale

Mevrouw Van der Meije was een van de twee laatste kandidaten in de spelshow met Linda de Mol. Zij besloot door het drukken op ‘de knop’ niet door te gaan naar het finalespel maar te kiezen voor een geldbedrag van 36.600 euro.

Mevrouw Van der Meije uit Zandvoort bleef als een van de twee laatste kandidaten over in de spelshow door de meeste vragen juist te beantwoorden. Alvorens de finale in te gaan, stond zij met mevrouw Holweg uit Zandvoort voor de knop. Hier loopt een teller op tot een geldbedrag dat vooraf is bepaald. De twee kandidaten hadden beiden de keuze om op de knop te drukken en dit bedrag te incasseren, in plaats van door te gaan naar het finalespel. Mevrouw Van der Meije uit Zandvoort besloot dit te doen en ontving 36.600 euro. Uiteindelijk won mevrouw Holweg uit Amersfoort in het finalespel 58.000 euro.

Gouden Bel

Mevrouw Lucas uit Laag Zuthem won 50.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht op RTL 4. Mevrouw Lucas was als studiogast aanwezig en was de gelukkige die de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel aantrof. Zij kon daarmee een geldkoffer tijdens het finalespel openen en won uiteindelijk 50.000 euro in de spelshow met Linda de Mol.

Ergens in het spel ontvangen alle studiogasten een prijs. Een van de gasten heeft het geluk hierbij tevens de Gouden Bel te krijgen. Tijdens het finalespel kan deze studiogast, voordat een bepaalde koffer open gaat, de bel rinkelen. Degene met de Gouden Bel krijgt het bedrag in die koffer uitgekeerd, tot een maximum van 50.000 euro. Zit er 0.01 eurocent in de koffer, dan krijgt de beller één cent; zit er 5 miljoen euro in de koffer, dan krijgt de beller 50.000 euro. Mevrouw Lucas uit Laag Zuthem rinkelde de bel bij koffernummer 13 en won daarmee 50.000 euro.