PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Amsterdam, 5 oktober 2011 – Een inwoner van Druten deelt ook mee in de 10 miljoen van de JackpotKanjer die afgelopen weekend viel op postcode 4133 JA in Vianen. De inwoner van Druten woonde tot voor kort in de straat (Angniese van Langerakdreef te Vianen) met de winnende postcode. Hij wilde vanaf de volgende trekking meespelen met zijn nieuwe postcode in Druten, maar deelt nu dus nog mee in de miljoenenprijs van de septembertrekking. De nieuwe Drutenaar wint een bedrag van 434.782 euro.

“Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen ook met een andere postcode meespelen dan hun eigen postcode”, aldus Bea Post, prijswinnaarbegeleider van de Postcode Loterij. “We zien wel vaker dat mensen als ze verhuisd zijn nog even met hun oude postcode meespelen of zowel met hun oude als nieuwe postcode meedoen. Deze deelnemer heeft geluk gehad. Hij heeft namelijk aangegeven per 1 oktober met zijn nieuwe postcode mee te willen spelen en valt zodoende nog net met zijn oude postcode vol in de prijzen.”

Wijk vol winnaars

Afgelopen weekend werd bekendgemaakt dat de JackpotKanjer van 15 miljoen euro in Vianen viel. Deelnemers die meedoen met postcode 4133 JA winnen met elkaar 10 miljoen euro. Maar ook de rest van de wijk valt in de prijzen. Alle mensen die in september met hun wijkcode 4133 meespeelden in de Postcode Loterij verdelen samen 5 miljoen euro. Op vrijdag 7 oktober organiseert de Postcode Loterij in Vianen een wijkfeest voor alle bewoners van de winnende buurt. Daar wordt bekendgemaakt hoeveel de wijkwinnaars per lot ontvangen.