PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Wijkgenoten in Eygelshoven vallen ook in de prijzen


Winnaars miljoenenjacht krijgen een cheque van Linda de Mol
Amsterdam, 12 december 2011 – De heer Delnoij uit Eygelshoven won afgelopen zondag 11 december 57.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Door als finalist te eindigen in de spelshow met Linda de Mol zorgt hij ervoor dat ook zijn wijkgenoten uit Eygelshoven eenzelfde bedrag met elkaar mogen verdelen.

In de wekelijkse RTL 4-spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de omstreden finaleplaats. Hiervoor moeten zij verschillende vragen beantwoorden. Van de in totaal 500 kandidaten blijft uiteindelijk één finalist over die het bekende Gouden Koffer Spel speelt. In dit spel kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.


Thuiswinnaars Miljoenenjacht ontvangen een cheque
De heer Delnoij won uiteindelijk 57.000 euro. Met het winnen van deze prijs mogen zijn wijkgenoten eenzelfde bedrag met elkaar verdelen. Het gaat hierbij om alle mensen die meespelen met de Postcode Loterij en waarvan de postcode begint met 6471. Zij krijgen automatisch het winnende bedrag op hun bankrekening gestort.


Thuiswinnares uit Sintjohannesga ontvangt ook 57.000 euro

Mevrouw Van de Meer-Zijlstra uit Sintjohannesga heeft eveneens een bedrag van 57.000 euro gewonnen: zij speelde thuis mee met hetzelfde koffernummer als de finalist bij Linda de Mol in de studio. De notaris besliste dat mevrouw Van de Meer-Zijlstra de gelukkige thuiswinnaar is en hetzelfde bedrag als de studiowinnaar ontvangt. Daarom ontving zij uit handen van Postcode Loterij ambassadeur Winston Gerschtanowitz een cheque met hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. Deze overhandiging was live in de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien.

Mevrouw Van de Meer-Zijlstra was compleet overdonderd door het bezoek van Winston Gerschtanowitz. Ze was spelletjes aan het spelen op de zondagavond, had de TV uitstaan en geen idee welk bedrag er in de Gouden Koffer zat. "Mijn droom is om met z'n allen in een camper door Canada te reizen", aldus de gelukkige winnares.

Uitstapwinnaar wint 24.000 euro

De heer Siemes uit Zutphen won afgelopen zondag 11 december 24.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. De heer Siemes was een van de twee laatste kandidaten in de spelshow met Linda de Mol. Hij besloot door het drukken op 'de knop' niet door te gaan naar het finalespel maar te kiezen voor een geldbedrag van 24.000 euro.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is wekelijks te zien bij RTL 4 op zondagavond om 21.30 uur.