PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Wijkgenoten in Gouderak vallen ook in de prijzen

Amsterdam, 7 mei 2012 – De heer Schamper uit Gouderak won afgelopen zondag 6 mei 811.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Door als finalist te eindigen in de spelshow met Linda de Mol zorgt hij ervoor dat ook bijna 400 van zijn wijkgenoten uit Gouderak eenzelfde bedrag met elkaar mogen verdelen.
Studiowinnaar dhr. Schamper uit Gouderak wint 811.000 euro bij Miljoenenjacht.jpg

In de wekelijkse RTL 4-spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de omstreden finaleplaats. Hiervoor moeten zij verschillende vragen beantwoorden. Van de in totaal 500 kandidaten blijft uiteindelijk één finalist over die het bekende Gouden Koffer Spel speelt. In dit spel kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.


De heer Schamper uit Gouderak won uiteindelijk 811.000 euro. Met het winnen van deze prijs mogen zijn wijkgenoten eenzelfde bedrag met elkaar verdelen. Het gaat hierbij om alle mensen die meespelen met de Postcode Loterij en waarvan de postcode begint met 2831. In totaal vallen bijna 400 inwoners van Gouderak in de prijzen. Zij krijgen automatisch het winnende bedrag op hun bankrekening gestort.

Thuiswinnaar mevr. Trip uit Deurne wint 811.000 euro bij Postcode Loterij

Thuiswinnaar

Mevrouw Trip speelde thuis mee met hetzelfde koffernummer als de finalist bij Linda de Mol in de studio. De notaris besliste dat mevrouw Trip de gelukkige thuiswinnaar is en hetzelfde bedrag als de studiowinnaar ontvangt. Daarom ontving zij uit handen van Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz op haar vakantieadres een cheque met hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. Deze overhandiging was live in de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien.

“We zijn ontzettend blij met dit hoge bedrag. We gaan er zeker iets heel moois mee doen”, aldus mevrouw Trip.

Halve finale

De heer Van Zwam uit Grave won afgelopen zondag 6 mei 67.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht.

De heer Van Zwam was samen met 49 wijkgenoten als studiogast aanwezig. De twee laatste kandidaten in de spelshow met Linda de Mol besloten niet op ‘de knop’ te drukken en beiden te willen gaan voor een finaleplaats. Daarom werd het vooraf door de notaris bepaalde uitstapbedrag verloot onder de aanwezigen op de tribune. De heer Van Zwam uit Grave bleek de gelukkige winnaar.