PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Wijkgenoten in Huizen vallen ook in de prijzen
Winnaars miljoenenjacht ontvangen een cheque
Amsterdam, 28 november 2011 – Roelie Kuipers uit Huizen won afgelopen zondag 27 november 55.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Door als finalist te eindigen in de spelshow met Linda de Mol zorgt zij ervoor dat ook haar wijkgenoten uit Huizen eenzelfde bedrag met elkaar mogen verdelen.

In de wekelijkse RTL 4-spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de omstreden finaleplaats. Hiervoor moeten zij verschillende vragen beantwoorden. Van de in totaal 500 kandidaten blijft uiteindelijk één finalist over die het bekende Gouden Koffer Spel speelt. In dit spel kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.
Thuiswinnaars Miljoenenjacht ontvangen een cheque
Mevrouw Leenarts-Hekkert uit Wijhe won een bedrag van 55.000 euro tijdens het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht op RTL 4. Zij speelde thuis mee met hetzelfde koffernummer als de finalist bij Linda de Mol in de studio. De notaris besliste dat mevrouw Leenarts-Hekkert de gelukkige thuiswinnaar is en hetzelfde bedrag als de studiowinnaar ontvangt. Daarom ontving zij uit handen van Postcode Loterij ambassadeur Winston Gerschtanowitz thuis een cheque met hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. Deze overhandiging was live in de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien.

“Het moet nog even landen, maar het is geweldig!”, aldus mevrouw Leenarts-Hekkert.

Barbara van Merle uit Giessenburg bleef als een van de twee laatste kandidaten over in de spelshow door de meeste vragen juist te beantwoorden. Alvorens de finale in te gaan, stond zij met Roelie Kuipers uit Huizen voor de knop. Hier loopt een teller op tot een geldbedrag dat vooraf is bepaald. De twee kandidaten hadden beiden de keuze om op de knop te drukken en dit bedrag te incasseren, in plaats van door te gaan naar het finalespel. Barbara van Merle besloot dit te doen en ontving 25.500 euro.

Wim Goedegebuur was als studiogast aanwezig en was de gelukkige die de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel aantrof. Hij kon daarmee een geldkoffer openen door tijdens het finalespel, voordat een bepaalde koffer opengaat, de bel te rinkelen. Degene met de Gouden Bel krijgt het bedrag in die koffer uitgekeerd, tot een maximum van 50.000 euro. Wim Goedegebuur uit Giessenburg won het hoogst haalbare bedrag: 50.000 euro.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is wekelijks te zien op zondagavond bij RTL 4.

Zie ook:

Download de afbeelding van de studiowinnaar in hoge resolutie Download de afbeelding van de thuiswinnaar in hoge resolutie Meer over Miljoenenjacht