PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Inwoner van Ottoland ontvangt cheque van 1 miljoen euro uit handen van Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull
Inwoner van Ottoland ontvangt cheque van 1 miljoen euro uit handen van Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull

Amsterdam, 31 december 2011 – Een inwoner van Ottoland is gisteren door Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verrast met een grote prijs in de Nationale Postcode Loterij. In Ottoland viel op postcode 2975 BZ een geldprijs van 1 miljoen euro in de 14e trekking. Omdat maar één inwoner van Ottoland met deze postcode meespeelde met de 14e trekking van de Postcode Loterij, is hij de enige winnaar van de geldprijs en deelt hij de prijs niet met zijn buren. De winnaar ontvangt daarom het hele bedrag van 1 miljoen euro.

Quinty Trustfull was gisteravond in Ottoland om de winnaar op de Ottolandsekade in Ottoland te verrassen met zijn prijs. Deze uitreiking is vanavond, op 31 december, te zien in de oudejaarsspecial van het tv-programma Ik Hou Van Holland om 22.00 uur op RTL 4.

Extra trekkingen

Bij de Postcode Loterij zijn er jaarlijks 12 maandelijkse trekkingen en twee extra trekkingen. In totaal zijn er dus 14 trekkingen per jaar. De 13e trekking was in augustus van dit jaar, de 14e trekking in december. Met de opbrengsten van de extra trekkingen is het mogelijk extra prijzen uit te keren en kan de Postcode Loterij extra projecten van goede doelen steunen. In de 14e trekking vielen twee hoofdprijzen van 1 miljoen euro: in Ottoland en in Amsterdam. In Amsterdam deelden tien deelnemers deze prijs. In de 14e trekking van de Postcode Loterij wonnen daarnaast duizenden andere postcodes prijzen als de PostcodeStraatprijs, cadeaubonnen en musicalkaarten.

Morgen valt de KanjerPrijzenpot van 48 miljoen

Op Nieuwjaarsdag deelt de Postcode Loterij nog meer miljoenen uit. In de reguliere decembertrekking valt namelijk de KanjerPrijzenpot van 48 miljoen euro. Op één postcode valt de hoofdprijs van 40 miljoen euro. Daarnaast vallen op acht postcodes Kanjerprijzen van 1 miljoen euro. In De Postcode Loterij Nieuwjaarsshow (1 januari, RTL 4, 21.30 uur) maakt de Postcode Loterij bekend welke postcodes deze miljoenenprijzen winnen.

Download hier de foto (hoge resolutie). Fotocredits: Roy Beusker Fotografie