PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Berkel-Enschot Kanjerprijs januari 2012

Amsterdam, 1 januari 2012 – Een grote verrassing op nieuwjaarsdag voor inwoners van Berkel-Enschot in de Mariahof. Een team van de Postcode Loterij verraste de bewoners thuis met het nieuws dat er een Kanjerprijs van 1 miljoen euro op hun postcode is gevallen. Inwoners van Berkel-Enschot die met hun postcode 5056 SG meespeelden in de decembertrekking van de Postcode Loterij winnen met elkaar dit bedrag.

Op nieuwjaarsdag maakten Winston Gerschtanowitz en Martijn Krabbé live in ‘De Postcode Loterij Nieuwjaarsshow’ op RTL 4 bekend dat de postcode in Berkel-Enschot één van de negen postcodes is die meedeelt in de KanjerPrijzenpot van 48 miljoen euro. Naast Berkel-Enschot viel ook een Kanjerprijs van 1 miljoen euro op 7 andere postcodes in de woonplaatsen: Bennekom, Bussum, Gorinchem, Hank, Leidschendam, Noordwijkerhout en Zeist. De hoofdprijs van 40 miljoen euro viel op een postcode in Breda.

Winnen met je buren

Inwoners van Berkel-Enschot in postcode 5056 SG delen de Kanjerprijs van 1 miljoen euro met buren uit dezelfde postcode die ook meespelen met de Postcode Loterij. De verdeling is afhankelijk van het aantal verkochte loten in de postcode en gebeurt op basis van Kanjerpunten. Hoe langer een lot meespeelde in het afgelopen jaar, hoe meer Kanjerpunten, hoe groter het aandeel in de prijs. Binnenkort horen de winnaars wat het exacte geldbedrag is dat zij ontvangen.

Naast deze miljoenenprijzen wonnen verder meer dan 1 miljoen deelnemers geldbedragen en andere prijzen zoals auto’s, musicalkaarten en cadeaubonnen in de decembertrekking van de Postcode Loterij. De uitslagen zijn terug te vinden op www.postcodeloterij.nl.

Download beeldmateriaal in hoge resolutie