PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Wijkgenoten in Enschede vallen ook in de prijzen
Studiowinnaars ontvangen een cheque
Amsterdam, 5 december 2011 – De heer Schukkink uit Enschede won afgelopen zondag 4 december in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht 280.000 euro. Door als finalist te eindigen in de spelshow met Linda de Mol zorgt hij ervoor dat ook zijn wijkgenoten uit Enschede eenzelfde bedrag met elkaar mogen verdelen. Mevrouw Meijer uit Enschede speelde thuis mee met hetzelfde koffernummer als de heer Schukkink en won ook 280.000 euro. In totaal zijn de inwoners van Enschede 840.000 euro rijker geworden.

In de wekelijkse RTL 4-spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de omstreden finaleplaats. Hiervoor moeten zij verschillende vragen beantwoorden. Van de in totaal 500 kandidaten blijft uiteindelijk één finalist over die het bekende Gouden Koffer Spel speelt. In dit spel kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.
Thuiswinnaars ontvangen een cheque van winston
Mevrouw Meijer, tevens wonend in Enschede, speelde thuis mee met hetzelfde koffernummer als de heer Schukkink en ontving hetzelfde bedrag als de finalist. Zij werd thuis verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz met de cheque van 280.000 euro. Deze overhandiging was live in de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien.

Tribunewinnaar wint 24.000 euro

Mevrouw Van Aalst uit Utrecht won afgelopen zondag 4 december 24.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Mevrouw Van Aalst was samen met 49 wijkgenoten als studiogast aanwezig. De twee laatste kandidaten in de spelshow met Linda de Mol besloten niet op ‘de knop’ te drukken en beiden te willen gaan voor een finaleplaats. Daarom werd het vooraf door de notaris bepaalde uitstapbedrag verloot onder de aanwezigen op de tribune. Mevrouw Van Aalst bleek de gelukkige winnares.

Winnaar Gouden Bel wint 10.000 euro

De heer Meuwissen uit Nieuwstadt won afgelopen zondag 4 december 10.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht op RTL 4. De heer Meuwissen was als studiogast aanwezig en was de gelukkige die de ‘Gouden Bel’ onder zijn stoel aantrof. Hij kon daarmee een geldkoffer tijdens het finalespel openen en won uiteindelijk 10.000 in de spelshow met Linda de Mol.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is wekelijks te zien op zondagavond bij RTL 4.

Zie ook:

Download de afbeelding van de studiowinnaar in hoge resolutie Download de afbeelding van de thuiswinnaar in hoge resolutie Meer over Miljoenenjacht