PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Winnaars van de Audi A5 Cabrio
Winnaars van de Audi A5 Cabrio

Amsterdam, 23 november 2011 – Het zal je maar gebeuren: Gaston Starreveld staat voor je deur met de sleutels van een gloednieuwe Audi A5 Cabrio, ter waarde van € 48.050,-. Negen inwoners uit de Boomgaard te Benthuizen wisten dan ook niet wat hun overkwam. "Echt, jullie krijgen er allemaal één!", riep Gaston tegen de verbouwereerde winnaars.

Zij hebben hun nieuwe bolide te danken aan de heer van den Bosch uit Benthuizen. Hij speelde in september met zijn postcode 2731GW mee met de online campagne ‘Gratis cabrio winnen’, van de Nationale Postcode Loterij. Door mee te spelen met je postcode en huisnummer maakte je elke dag kans op een cabrio naar keuze.

De heer van den Bosch kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. En omdat je bij de Postcode Loterij altijd samen wint met je buren, ontvingen al zijn deelnemende buren in dezelfde postcode óók een cabrio. Het was feest in Benthuizen!

De feestelijke uitreiking door Gaston is zaterdag 26 november te zien in het tv-programma ‘Wat vindt Nederland?’ bij RTL 4 om 22.25 uur.