PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Door op de knop te drukken 30.400 euro rijker


Amsterdam, 21 november 2011 – Annemiek Barij uit Amsterdam won afgelopen zondag 20 november 30.400 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Annemiek Barij was een van de twee laatste kandidaten in de spelshow met Linda de Mol. Zij besloot door het drukken op ‘de knop’ niet door te gaan naar het finalespel maar te kiezen voor een geldbedrag van 30.400 euro.

Annemiek Barij uit Amsterdam bleef als een van de twee laatste kandidaten over in de spelshow door de meeste vragen juist te beantwoorden. Alvorens de finale in te gaan, stond zij met Marcel Hoksbergen uit Nijmegen voor de knop. Hier loopt een teller op tot een geldbedrag dat vooraf bepaald is. De twee kandidaten hadden beiden de keuze om op de knop te drukken en dit bedrag te incasseren, in plaats van door te gaan naar het finalespel. Annemiek Barij besloot dit te doen en ontving 30.400 euro. Uiteindelijk won Marcel Hoksbergen in het finalespel 68.000 euro.

In de wekelijkse RTL 4-spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de omstreden finaleplaats. Hiervoor moeten zij verschillende vragen beantwoorden. Van de in totaal 500 kandidaten blijft uiteindelijk één finalist over die het bekende Gouden Koffer Spel speelt. In dit spel kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is wekelijks te zien op zondagavond bij RTL 4.
Meer over Postcode Loterij Miljoenenjacht