PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Mevrouw De Rijcke uit Terneuzen ontvangt uit handen van bloemist Hennie de Ligny het miljoenste boeket bloemen dat door de Postcode Loterij als prijs is weggegeven.
Mevrouw De Rijcke uit Terneuzen ontvangt uit handen van bloemist Hennie de Ligny het miljoenste boeket bloemen dat door de Postcode Loterij als prijs is weggegeven.
Amsterdam, 12 augustus 2011 – Een kleurrijke verrassing voor mevrouw De Rijcke uit Terneuzen. Vandaag bezocht zij bloemist Flora op het Stadhuisplein in Terneuzen om haar gewonnen bosje rozen van de Postcode Loterij op te halen. Dit bleek het miljoenste bloemetje te zijn dat de loterij als prijs heeft uitgereikt. Daarom is de verraste Terneuzenaar extra in de bloemen gezet.

Speciaal voor mevrouw De Rijcke stond er, naast haar winnaarsbosje, een enorm boeket bloemen klaar. Ook ontvangt zij van de Postcode Loterij tot het eind van het jaar iedere twee weken een boeket. Zoals bij de Postcode Loterij gebruikelijk, is mevrouw De Rijcke niet de enige winnaar. Ook haar buren winnen mee: iedereen die met dezelfde postcode als deze miljoenste winnares meespeelt, ontvangt binnenkort een mooi boeket bloemen extra.


In juni viel de Bloemprijs van de Postcode Loterij in twee wijken in Terneuzen. Iedereen die met wijkcode 4535 of 4536 meespeelt, kon de afgelopen dagen bloemen ophalen bij bloemist Flora. Meer dan 2000 bosjes rozen stonden in de bloemwinkel klaar voor de winnaars.

Sinds oktober 2010 is de Bloemprijs vast onderdeel van het prijzenpakket van de Postcode Loterij. Bij deze prijs winnen hele wijken bloemen. Maandelijks zijn dit gemiddeld 100.000 bosjes bloemen door heel Nederland. Deze bloemen zijn duurzaam gekweekt.