PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Amsterdam, 22 mei 2012 – Nicky Scheers (20 jaar) uit Clinge heeft de Gaston Facebook videocontest gewonnen. Vandaag is hij thuis verrast met het prijzenpakket bestaande uit een Postcode Loterij Fiets, een LCD tv en een Sony Tablet. En binnenkort gaat Nicky met Gaston op pad om samen met hem ergens in Nederland een Straatprijs uit te reiken.

Nicky won de prijs door een video in te zenden waarin hij liet zien hoe hij een Straatprijs uitreikt. Uitgerust met microfoon en gouden cheque liet Nicky zien hoe hij dit zou aanpakken. Van alle inzendingen kreeg Nicky’s video de meeste stemmen en ook de jury – waarin Gaston natuurlijk niet ontbrak - vond zijn presentatie het meest overtuigend.

Nicky Scheers - Winnaar Gaston challenge
De Nationale Postcode Loterij organiseerde de wedstrijd omdat in de maand juni in plaats van iedere week maar liefst iedere werkdag een Straatprijs wordt uitgereikt. Al meer dan 20 jaar is de Straatprijs een van de bekendste prijzen van de Postcode Loterij.

Deelnemers met de winnende postcode in hun lotnummer ontvangen 12.500 euro of (met StraatprijsVerdubbelaar) 25.000 euro per lot. Bovendien wordt er onder alle winnaars in de winnende postcode een BMW 1-serie verloot.