PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Optredens van Danny de Munk, Nick & Simon en Wolter Kroes - toegang gratis

Amsterdam, 3 april 2011 – Afgelopen weekend is de JackpotKanjer van 15 miljoen euro in Sliedrecht gevallen. Alle deelnemers in de maarttrekking die meespeelden met de wijkcode 3362 zijn hiermee in de prijzen gevallen. De JackpotKanjer bestaat uit een wijkprijs en een postcodeprijs. Op vrijdag 8 april organiseert de Postcode Loterij voor alle bewoners van de winnende buurt een groot Kanjerfeest met optredens van Wolter Kroes, Danny de Munk en Nick & Simon. Op dit feest maakt Gaston Starreveld (ambassadeur van de Postcode Loterij) bekend welk bedrag de wijkwinnaars per lot winnen.

Locatie en tijdstip Kanjerfeest

Het Kanjerfeest voor de hele buurt vindt op vrijdag 8 april plaats op het Burgemeester Winklerplein in Sliedrecht. Het programma begint om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur, het terrein is vanaf 18:30 uur geopend. Wolter Kroes, Danny de Munk en Nick & Simon zorgen met hun optredens voor een feestelijke sfeer. Alle inwoners van de winnende buurt zijn welkom.

Verdeling van de prijzen

De JackpotKanjer van 15 miljoen bestaat uit een wijkbedrag en een postcodebedrag. Winnaars in de wijk verdelen met elkaar een derde van het prijzengeld, wat neerkomt op 5 miljoen euro. Op postcode 3362 XK binnen deze wijk is de grote klapper gevallen: 10 miljoen euro, twee derde van de prijs. Deelnemers met de volledig winnende postcode hebben zondagavond al gehoord welk bedrag zij winnen. Tijdens het wijkfeest maakt Gaston Starreveld bekend hoeveel de wijkwinnaars per lot ontvangen. De verdeling van het prijzengeld is afhankelijk van het aantal verkochte loten en gebeurt op basis van Kanjerpunten die in de afgelopen drie maanden zijn opgebouwd. Hoe meer Kanjerpunten, des te groter het aandeel in de prijs.