PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Optredens van Jan Smit, Xander de Buisonjé en de 3JS - toegang gratis

Wijkfeest winnaars vieren feest

Amsterdam, 3 januari 2012 – Op nieuwjaarsdag is de PostcodeKanjer van 40 miljoen euro in Breda gevallen. Alle deelnemers van de Postcode Loterij die in de decembertrekking meespeelden met de wijkcode 4834 zijn hiermee in de prijzen gevallen. Op vrijdag 6 januari organiseert de Postcode Loterij voor alle bewoners van de winnende buurt een groot Kanjerfeest met optredens van Jan Smit, Xander de Buisonjé en de 3JS. Op dit feest maakt Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij, bekend welk bedrag de wijkwinnaars per lot winnen.

Locatie en tijdstip wijkfeest

Het wijkfeest vindt plaats op vrijdag 6 januari op het parkeerterrein bij zwembad Wolfslaar, Wolfslaardreef 105, Breda.

Het programma begint om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur, het terrein is vanaf 18:30 uur geopend. Jan Smit, Xander de Buisonjé en de 3JS zorgen met hun optredens voor een feestelijke sfeer. Alle inwoners van de winnende buurt zijn welkom. Toegang is gratis. In verband met afsluiting van de Wolfslaardreef verzoeken wij bezoekers de auto thuis te laten.

Verdeling van de prijzen

De PostcodeKanjer van 40 miljoen euro bestaat uit een postcodebedrag en een wijkbedrag. Deelnemers met de volledige postcode 4834 WC (het seniorencomplex aan de Damiaanstraat) winnen met elkaar de grote klapper van 20 miljoen euro. Zij hebben op nieuwjaarsdag al gehoord welk bedrag zij winnen, deze bedragen variëren van 1.390.374 euro tot 4.278.074 euro.

Winnaars in de wijk verdelen met elkaar 20 miljoen euro. Tijdens het wijkfeest maakt Gaston Starreveld bekend hoeveel deze winnaars per lot met het maximaal aantal Kanjerpunten ontvangen. De verdeling van het prijzengeld is afhankelijk van de hoeveelheid verkochte loten en gebeurt op basis van het aantal Kanjerpunten die in het afgelopen jaar zijn opgebouwd. Hoe langer een lot meespeelde in 2011, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs.