PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Thuis winnaars Postcode Loterij kanjer breda

Amsterdam, 1 januari 2012 – Een uitgelaten stemming bij de bewoners van het seniorencomplex aan de Damiaanstraat in Breda. Vanavond is bekendgemaakt dat op de postcode van dit complex de hoofdprijs van de PostcodeKanjer is gevallen. De bewoners die in de decembertrekking meespeelden met de Postcode Loterij met postcode 4834 WC, verdelen met elkaar 20 miljoen euro. Al deze tien deelnemers zijn miljonair geworden. Daarnaast winnen alle overige deelnemers waarvan de postcode begint met 4834 (de wijk) samen ook 20 miljoen euro. In totaal wint Breda daarmee 40 miljoen euro, de grootste geldprijs ooit in de Postcode Loterij. Daarnaast vielen in de decembertrekking nog 1 miljoen deelnemers in de prijzen.

Grootste winnaars thuis verrast met cheque

De winnaars met postcode 4834 WC zijn vanavond door Postcode Loterij-ambassadeurs Caroline Tensen en Quinty Trustfull thuis verrast met een cheque waarop staat welk bedrag zij ieder winnen. Deze gewonnen bedragen variëren van 1.390.374 euro tot 4.278.074 euro. In deze winnende postcode winnen 10 huishoudens 20 miljoen euro. Vanavond was in het tv-programma 'De Postcode Loterij Nieuwjaarsshow' te zien hoe deze grote winnaars zijn verrast met hun prijs. Ook werd in de tv-show bekendgemaakt op welke acht andere postcodes in Nederland Kanjerprijzen van 1 miljoen euro vielen. Dit zijn postcodes in de woonplaatsen: Bennekom, Berkel-Enschot, Bussum, Gorinchem, Hank, Leidschendam, Noordwijkerhout en Zeist.

1 miljoen winnaars op nieuwjaarsdag

In de decembertrekking van de Postcode Loterij wonnen verder meer dan 1 miljoen deelnemers geldbedragen en andere prijzen zoals auto’s, musicalkaarten en cadeaubonnen. De uitslagen zijn terug te vinden op www.postcodeloterij.nl.

Wijkfeest met optredens van bekende artiesten

Vrijdagavond 6 januari horen de wijkwinnaars uit Breda welk bedrag zij per lot ontvangen. Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij, maakt dit bekend tijdens het wijkfeest dat de loterij organiseert in de buurt. Tijdens dit feest verzorgen Jan Smit, Xander de Buisonjé en de 3JS optredens. De locatie en tijdstip van het feest maakt de Postcode Loterij de komende week bekend via flyers in de wijk en een vermelding op de website www.postcodeloterij.nl. Alle buurtbewoners zijn welkom om te vieren dat de PostcodeKanjer in Breda is gevallen. Toegang is gratis.

Download beeldmateriaal in hoge resolutie (credits: Roy Beusker)