PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Honderden inwoners van Lisserbroek winnen Postcode WijkPrijs

Amsterdam, 21 februari 2011 – De Nationale Postcode Loterij reikte afgelopen zaterdag voor het eerst de Postcode Wijkprijs uit. Inwoners van Lisserbroek kregen als eersten de PostcodeTruck op bezoek. Ruim 700 deelnemers met wijkcode 2165, die meespeelden in de decembertrekking van de Postcode Loterij, wonnen per meespelend lot een Samsung minilaptop met printer.

De winnaars konden hun prijs ophalen bij de rode PostcodeTruck die voor deze gelegenheid bij 'De Ree Holland B.V.' aan de Lisserbroekerweg in Lisserbroek stond. Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij, deelde ruim 1.200 prijzen uit aan de winnaars.

Uitreiking op tv te zien

De uitreiking van de Postcode Wijkprijs in Lisserbroek is op 26 februari te zien in het tv-programma Wat vindt Nederland? om 21.30 uur op RTL 4.

Nationale Postcode Loterij – de samenleving wint altijd

De Nationale Postcode Loterij werft sinds 1989 fondsen om organisaties te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. Vijftig procent van de totale inleg is bestemd voor het goede doel. De loterij is uitgegroeid tot de grootste goededoelenloterij van Nederland en steunt 81 goede doelenorganisaties.

Sinds haar oprichting heeft de loterij ruim €3 miljard aan haar beneficiënten uitgekeerd. Organisaties die werkzaam zijn binnen de sectoren mens en natuur, zoals UNICEF, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten en Artsen zonder Grenzen, ontvangen steun van de Postcode Loterij. Sinds 2005 is de Postcode Loterij ook actief in Engeland en Zweden, waar de People’s Postcode Lottery en de Svenska PostkodLotteriet fondsen werven voor goede doelen.

Wijkprijsuitreiking

Wijkprijs winnaars bij elkaar
Wijkprijs winnaars met Samsung