PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Ook een Postcode Loterij abri in de buurt met je postcode erop? Maak een foto, twitter dit en maak kans op een Postcode Loterij fiets!

De Kanjer komt eraan, op 29 april gaat ie vallen… In heel Nederland hangen nu posters met Linda de Mol met een postcode. Zoals hieronder!

Maak een foto van deze abriposter met je wijkcode en plaats die op Twitter. Retweet dit bericht! De inzender met de leukste foto wint een Postcode Loterij fiets!

Vermeld @postcodeloterij in je Twitterbericht.

Een Postcode Loterij abri in jouw buurt?