PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Amsterdam, 28 februari 2011 - De Nationale Postcode Loterij reikte afgelopen zaterdag 26 februari, de PostcodeWijkprijs uit in Utrecht. Zo’n 850 deelnemers met wijkcode 3582, die meespeelden in de decembertrekking van de Postcode Loterij, wonnen per meespelend lot een Samsung LCD TV. In totaal werden bijna 1.500 televisies uitgereikt.

De winnaars konden hun prijs ophalen bij de rode PostcodeTruck die voor deze gelegenheid bij KPN B.V. aan de Burgemeester Fockema Andreaelaan in Utrecht stond. Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij, deelde de prijzen uit.

Uitreiking op tv te zien

De uitreiking van de Postcode Wijkprijs in Utrecht is op zaterdag 5 maart te zien in het tv-programma 'Wat vindt Nederland?' om 21.30 uur op RTL 4.

De samenleving wint altijd

De Nationale Postcode Loterij werft sinds 1989 fondsen om organisaties te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. Vijftig procent van de totale inleg is bestemd voor het goede doel. De loterij is uitgegroeid tot de grootste goededoelenloterij van Nederland en steunt 81 goede doelenorganisaties. Sinds haar oprichting heeft de loterij ruim 3 miljard euro aan haar beneficiënten uitgekeerd.

Organisaties die werkzaam zijn binnen de sectoren mens en natuur, zoals UNICEF, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten en Artsen zonder Grenzen, ontvangen steun van de Postcode Loterij. Sinds 2005 is de Postcode Loterij ook actief in Engeland en Zweden, waar de People's Postcode Lottery en de Svenska PostkodLotteriet fondsen werven voor goede doelen.

Wijkprijsuitreiking

Winnaars wijkprijs Utrecht
Wijkprijs winnaars Utrecht