PostcodeStraatprijs

Elke week deelt Gaston de PostcodeStraatprijs uit. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot uit. Valt de PostcodeStraatprijs op uw postcode? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar! Onder alle winnende deelnemers wordt bovendien één BMW 1 Serie verloot. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.


Meer PostcodeStraatprijzen

Diverse winnaars uit Purmerend, waaronder Marion en Cees, worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

PostcodeStraatprijs 23 december: 1448PH in Purmerend

Een grote verrassing voor deelnemers uit Purmerend. Daar is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De deelnemers met postcode 1448PH winnen in totaal 557.000 euro. Lees meer

Bekijk hier het uitslagenarchief van de PostcodeStraatprijs van het jaar 2014, 2013 en 2012.

Uitleg Postcode Straatprijs

Hele wijk wint dankzij prijs Postcode Loterij

Amsterdam, 30 september 2011 – Vanavond is in het tv-programma
RTL Boulevard onthuld dat de JackpotKanjer van 15 miljoen euro is gevallen in Vianen. Inwoners waarvan de postcode begint met 4133 en die meespeelden in de septembertrekking van de Postcode Loterij, winnen met elkaar deze miljoenenprijs. Het blijft nog één dag spannend op welke volledige postcode in deze wijk de grootste klapper van 10 miljoen valt.


De JackpotKanjer die in Vianen is gevallen, bestaat uit een wijkprijs en een postcodeprijs. Deelnemers waarvan de postcode begint met 4133 verdelen met elkaar 5 miljoen euro. Op één specifieke postcode binnen deze wijk valt 10 miljoen euro. Om welke postcode dit gaat, wordt morgenmiddag bekendgemaakt. Dan verrast Caroline Tensen de grote winnaars in de winnende postcode met een cheque. Op zondag 2 oktober is dit moment terug te zien in het tv-programma Eén tegen 100, 21.15 uur op Nederland 1.

Prijzenpot loopt op tot 48 miljoen euro

De Postcode Loterij heeft de JackpotKanjer in 2011 als nieuwe prijs geïntroduceerd. De JackpotKanjer bestaat uit twee delen: de Jackpot van 22,5 miljoen euro en de Kanjer van 15 miljoen euro. De Kanjer met een bedrag van 15 miljoen euro wordt sowieso uitgekeerd.

Omdat het Jackpotdeel zowel in de maarttrekking als in deze septembertrekking niet is gevallen, schuift deze door naar de volgende Kanjertrekking in december. De Postcode Loterij verhoogt daarbij ook nog eens deze prijs, waardoor de prijzenpot in december op 48 miljoen euro staat. Dit bedrag gaat er gegarandeerd uit. Op 1 januari 2012 wordt duidelijk waar de hoofdprijs van 40 miljoen valt en welke acht postcodes een Kanjerprijs van 1 miljoen euro winnen.