Alec en Mariken uit Nijmegen eerste winnaars Postcode Loterij Bingo

Bingo! Zondagavond werden Mariken en Alec uit Nijmegen verrast met een prijs van 190.000 euro. Ze zijn de eerste winnaars van Postcode Loterij Bingo. Het bingospel waaraan alle Postcode Loterij-deelnemers in het nieuwe  tv-seizoen van Miljoenenjacht gratis aan meedoen.

De Nijmeegse Mariken is compleet sprakeloos. Zondagavond won ze met één van haar drie loten 190.000 euro met Postcode Loterij Bingo. “Ik had geen idee dat ik een prijs had gewonnen. De tv stond ook uit, want de buurvrouw was op visite. Toen Winston Gerschtanowitz ineens voor de deur stond, ging alles opeens erg snel. Voor ik het wist, had ik een bos bloemen én een koffer met een geldprijs in mijn handen”, aldus Mariken. Haar man Alec kwam zelfs pas ná alle commotie kijken wat er aan de hand was. “Ik stond in de keuken en hoorde ineens dat er van alles gaande was bij de voordeur. Toen herkende ik Winston in de deuropening. Dat moest wel goed nieuws zijn”, lacht Alec. 

Mariken's reactie op haar gewonnen 190.000 euro

Alec en Mariken zijn de allereerste winnaars van het spel Postcode Loterij Bingo, dat ook de komende vier afleveringen van Miljoenenjacht door de kijkers thuis kan worden gespeeld en waarbij geldbedragen tot 5 miljoen euro te winnen zijn. Overigens zijn Alec en Mariken niet de enigen die een geldprijs hebben gewonnen, want iedere week wordt een bedrag in totaal drie keer uitgekeerd. Eén keer aan de finalist die meespeelt met Miljoenenjacht in de studio, één keer aan de winnaar van de Postcode Loterij Bingo én een keer aan de buren die dezelfde postcode hebben als de Bingowinnaar en meespelen met de Postcode Loterij. Omdat Alec en Mariken, naast hun winnende ‘Bingolot’ met nog twee Postcode Loterij-loten meespelen, wonnen zij bovenop de 190.000 euro nog eens 47.500 euro. Daarnaast werden twee andere buren blij gemaakt met 118.750 euro en 23.750 euro.

Bekijk hieronder de reactie van de andere gelukkige winnaars uit Nijmegen

Hoe werkt de Postcode Loterij Bingo?