Amsterdammer wint 44.200 euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 29 september 2014 – Marian uit Amsterdam is de gelukkige winnaar van 44.200 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. De inwoner uit Amsterdam stond als één van de laatste twee finalisten in de studio. Door op de rode knop te drukken besloot zij het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 44.200 euro.

Marian streed samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Een andere inwoner van Amsterdam, Sirleny, wist door te dringen tot de voorronde van de finale. Zij eindigde als één van de vijf laatste kandidaten. Zij viel echter af voor de grote finale en kreeg een troostprijs van 1.000 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

De Postcode Loterij bestaat 25 jaar en daarom mag heel Nederland dit najaar gratis meespelen met Postcode Loterij Bingo. De bingo wordt zondagavond live gespeeld tijdens de tv-show Miljoenenjacht en er kunnen bedragen tot wel 5 miljoen euro gewonnen worden.

Elk bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt op het scherm, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart.
Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. Bovendien wordt ditzelfde bedrag ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.

Postcode Loterij-deelnemers spelen automatisch mee en de mensen die nog niet meedoen, mogen gratis Bingokaarten bestellen op postcodeloterij.nl. In deze video is te zien hoe de prijzen bij Postcode Loterij Bingo worden verdeeld: ‘Hoe werkt Postcode Loterij Bingo’.

Miljoenenjacht is dit najaar tot en met zondagavond 26 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.