Arnhem wint PostcodePrijs van 4,4 miljoen euro

Amsterdam, 5 maart 2013 – In de februaritrekking van de Postcode Loterij is een Arnhemse wijk als winnaar van de PostcodePrijs van 4,4 miljoen euro uit de bus gekomen. De prijs bestaat uit twee delen. 2,2 miljoen euro is voor alle Postcode Loterij-deelnemers waarvan de postcode begint met 6841. De andere 2,2 miljoen euro gaat naar deelnemers die meespelen met de volledig winnende postcode binnen wijk 6841.


Welke twee letters horen bij de volledig winnende postcode, blijft nog even spannend. Zaterdag 9 maart organiseert de Postcode Loterij in Arnhem een feestelijke uitreiking. Postcode Loterij-ambassadeurs Quinty Trustfull en Gaston Starreveld maken daar bekend op welke volledige postcode de hoofdprijs van 2,2 miljoen euro valt en op wat voor geldbedrag de winnaars uit de wijk (6841) kunnen rekenen. Daarnaast onthult de loterij welke postcodes in de wijk, naast een geldbedrag, nog extra prijzen winnen.

Locatie en tijd feestelijke uitreiking                                                                                          Zaterdag 9 februari om 13.00 uur is de uitreiking op de parkeerplaats aan de Anemoonstraat in Arnhem. Alle deelnemers uit de winnende wijk 6841 zijn van harte welkom, toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Een verslag van de uitreiking is op woensdag 13 maart terug te zien in het tv-programma ‘Koffietijd’, vanaf 10.00 uur op RTL 4.